Rick Owens, colecție-capsulă Converse!

0
287
Colecție Rick Owens Converse (foto: nike)

Rick Owens considera pantofii sport – în urmă cu douăzeci de ani – drept “o banalitate pietonală și suburbană”. Apoi a început să practice fitness-ul, o activitate intensă care avea să-i modifice percepția asupra acestui accesoriu de modă.

Detaliu pantof Converse (foto: Nike)

Plecând de la această activitate sportivă, a decis să se concentreze mai mult asupra acestui accesoriu important. Cu Converse x DRKSHDW TURBOWPN, clasicul pantof sport din 1986 este reformulat. Vibe fiind unul Rick Owens. Partea superioară este supra-dimensionată, semnătura designer-ului fiind regăsită în linii familiale, cu rezultat spectaculos. “Am descoperit cât de puternică este supra-dimensionarea”, spune designer-ul.

Detalii subtile

Plecând de la ținutele supra-dimensionate, designer-ul american a ales să folosească aceste detalii și în cazul pantofilor sport. Astfel, pantoful beneficiează de o “limbă” alungită, care oglindește TURBODRK Chuck 70. Talpa exterioară este aproape dublată în TURBOWPN, ceea ce conduce la o poziție asemănătoare unei platforme. În interiorul pantofului, TURBOWPN dispune de o formă produsă din spumă CX, oferind lejeritate piciorului.

Pantof Converse by Rick Owens (foto: Nike)

O altă semnătăruă a designer-ului este includerea în construcția pantofului a iconic-ului detaliu DRKSHDW. “Unele din principalele aspecte ale acestui pantof sunt reprezentate de empatie și considerația asupra sistemelor de viață. Acestea nu trebuie să fie unele standard”, menționează designer-ul. Introducerea culorii negre reflectă debutul original al mărcii și subliniază abordarea lui Rick Owens față de luxul contemporan.

Detalii vânzare

Ediția limitată Converse x DRKSHDW TURBOWPN urmează să fie lansată la finalul acestei luni. Pantofii sunt disponibili prin intermediul platformei de comerț electronic a mărcii sau la comercianți cu amănuntul selectați. Totodată, ei pot fi achiziționați și în magazinele deținute de designer sau pe platforma acestuia de comerț electronic. În fine, fanii Rick Owens vor putea cumpăra inclusiv în România această colecție.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.