Richard Mille, ediție Pharrell Williams

Richard Mille - RM 52-05 Pharel Williams

Prezentat la finalul anului trecut, RM 52-05 Tourbillon Pharrell Williams este prima colaborare dintre cunoscutul artist american și compania orologeră Richard Mille. Inspirat de artist, ceasul suprinde imaginea Pământului privit dinspre planeta Marte, piesa oferind și una dintre cele mai ornate cedrane realizate pe parcursul anului trecut.

Richard Mille – RM 52-05 Pharel Williams

Pentru a realiza această scena cosmică, departamentul creativ al companiei orologere a colaborat cu o echipă formată dintr-un gravor, specialist în email și un pictor – fiecare cadran necesitând aproximativ cinsprezece ore de lucru. “Am fost întotdeauna fascinate de imaginea cerului”, a menționat Pharrell Williams, cel care avea să menționeze pentru prima data marca orologeră în cadrul unui concert susținut în 2006. “Ce ar fi mai inspirat decât să colaborez la realizarea acestui ceas? Spațiu, înaintea privirii tale. Este ceea ce tu vei vedea. A fost aici înaintea apariției Pământului, înaintea acestui Sistem Solar. Va fi aici și după noi”. Un ceas extraordinar, RM 52-05 oferind viitorului posesor o estetică a cadranului impresionantă.

Richard Mille – RM 52-05 Pharel Williams

O piesă dotată cu un mecanism tourbillon și o rezervă de putere de 42 ore. Coroana este modelată pe o capsulă de tip rachetă și un inel din cauciuc care reprezintă roata unui Rover marțian. De asemenea, ceasul este compus din materiale precum aur roșu, cermet maro (o combinație între ceramic și metal), aur galben și diamante able, precum și titan de gradul cinci. Placa de bază se prezintă cu inserții mari și sticlă strălucitoare din aur, materiale care se îmbină pentru a evoca spațiul exterior. Realizat cu multă măiestrie, ediția limitată RM 52-05 este disponibilă la un preț de 969.000 Dolari – la fel ca majoritatea colaborărilor celebre ale mărcii, Jackie Chan sau Rafael Nadal – doar treizeci de exemplare urmând a fi produse. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here