Share This Article
Hublot și prestigiosul Beau-Rivage Palace Hotel – Lausanne au anunțat redeschiderea mult-așteptatului restaurant PIC. Responsabilă pentru redeschiderea faimosului restaurant este Anne-Sophie Pic, bucătar cu trei stele Michelin și ambasadorul mărcii orologere Hublot.
Universul lui Anne-Sophie Pic la hotelul din Lausanne (Elveția) este mai mult decât un simplu restaurant. Este o odisee începută cu cinsprezece ani în urmă, un memento marcat de creativitate, gusturi, încercări, erori și succes. Fiecare pas a fost trasat în detaliu în jurnalele ei private, Elveția fiind locul cel mai iubit de ea. Este tărâmul care nu încetează să-i ofere inspirație. Parțial fiindcă se regăsește în copilăria fericită din regiunea Vaud.
Parteneriatul
Marca orologeră Hublot și Chef Anne-Sophie Pic și-au reînnoit colaborarea pentru a sublinia angajamentul comun pentru inovație și măiestrie. Este genul de alianță care reflectă pasiunea lor pentru perfecțiune și creativitate. Împreună, creează experiențe unice pentru clienții lor, combinând Haute Cuisine cu Haute Horologerie. Această sinergie între două industrii ilustrează valorile pe care le împărtășesc: îndrăzneala și căutarea calității.

Renumită pentru arta fuziunii, Hublot îmbină materialele tradiționale și modern pentru a crea piese de avangardă. Direcție care este abordată și de Chef Anne-Sophie Pic în bucătăria sa. O bucătărie care îmbină ingrediente clasice și tehnici contemporane pentru a crea meniuri delicioase. Atât în lumea Haute Cuisine, cât și în Haute Horlogerie, timpul este un ingredient cheie. Timpul contează, fie că vorbim d eun ceas sau pregătirea unui meniu.
Restaurantul
Proiectul marchează un nou capitol în istoria Beau-Rivage Palace Hotel, locație care continuă reinventarea, rămând fidelă trecutului său luxos. Redeschiderea restaurantului PIC simbolizează angajamentul Beau-Rivage Palace Hotel de a oferi cele mai bune experiențe culinare și hoteliere. “Pentru mine, colaborarea cu Hublot a fost o aventură. Continuăm să îmbinăm dragostea pentru tradiție și modernitate”, a spus Anne-Sophie Pic.
Decorul noului restaurant PIC a fost imaginat și modelat după indicațiile lui Anne-Sophie Pic și simbolizează filozofia ei culinară. Viziunea lui Anne-Sophie a fost transformată în realitate de arhitectului Tristan Auer: îmbină rafinamentul clasic cu promisiunea gusturilor contemporane. Anne-Sophie va fi secondată de sommelier-ul Dominique Peretti, veteran al Maison PIC, cel care va organiza bogata listă de vinuri a restaurantului.