Resort Waldorf Astoria în Maldive

Compusă din aproximativ 1200 de insule, Maldive a fost mult timp un punct de atracție pentru hotelurile ultra-luxoase, în ultimii ani micuțul stat fiind martorul unui aflux din ce în ce mai mare de jucători din piața de turism internațională.

După câte se observă, acest aflux nu dă semne de încetinire. Această mențiune se bazează și pe una dintre cele mai anticipate inaugurări din acest sezon, o nouă destinație de vacanță urmând să intre în circuitul turistic.

Waldorf Astoria Maldive

Programat pentru inaugurare la 1 iulie, Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi este deja un concurent serios pentru marile lanțuri hoteliere, resortul având ocazia să devină una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din regiune. Situat la doar treizeci de minute de aeroport, oaspeții fiind transferați aici la bordul unui yacht privat, resortul oferă peste o sută de vile – răspândite pe trei insule – ce oferă o mulțime de oportunități de relaxare.

Capitalizând întregul său spațiu, resortul pune la dispoziția oaspeților unsprezece locuri distincte de servit masa, enumerând aici meniuri din Orientul Mijlociu (Yasmeen); preparate din bucătăria chinezească (Li Long); ingrediente proaspete din grădina reședinței (Glow) sau preparate la grătar by Dave Pynt, un bucătar cu stele Michelin din Singapore.

Una dintre cele romantice locuri este Terra – un restaurant-concept – locul unde puteți servi odelicioasă masă în propirul „cuib” și să vă bucurați de priveliștile spectaculoase oferite de imensitatea oceanului. Fiecare dintre cele 122 de vile luxoase dispune de o suprafață de 2500 metri pătrați și se deschide către un patio mobilat cu grătar de grădină, canapea, duș în aer liber și piscină infinită.

Waldorf Astoria Maldive

Plajele sunt dominate de nisipul alb – fiecare vilă oferind oaspeților câte două hamace suspendate deasupra apei turcoaz – în timp ce reciful oferă un peisaj luxuriant și o punte poziționată deasupra apei strălucitoare.

Pentru cei care doresc mai multă intimitate, resort Stella Maris Oceans Villas este ideală pentru liniștea și relaxarea oferită. Accesibile numai cu barca, aceste duplexuri dispun de un dormitor și oferă servicii cu bucătar inclus, grătar alfresco și cadă cu hidromasaj. Însă, dacă doriți să vă rupeți total de lumea înconjurătoare, există o insulă exclusivă pentru această activitate.

Sanctuarul resort Waldorf Astoria are o suprafață de 32000 metri pătrați și se mândrește cu o vilă cu două dormitoare și un mic pavilion pe plajă (cu trei dormitoare), o echipă specială de concierge – cu bucătar dedicat, propriul Spa, centru de divertisment și cinci piscine – aflându-se în permanență la dispoziția oaspeților.

Odată ce decideți să părăsiți resort oferit de vile, o mulțime de activități recreative se află la dispoziția dumneavoastră – sporturi de apă și centru de scufundări PADI, activități de pescuit, navigație, windsurfing sau snorkeling. De asemenea, dacă doriți să părăsiți piscina privată, o zonă dedicată se află la malul oceanului, alături regăsind și un parc acvatic pentru copii. Mai multe detalii aici (Waldorf Astoria).

Waldorf Astoria Maldive

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here