Republica Dominicană are curse directe!

0
208
Republica Dominicană (Foto - Iberostar Dominicana)

Republica Dominicană era vizitată de Cristofor Columb în cea de-a doua sa călătorie (1493), la Capul Isabella fiind stabilită și prima așezare europeană din nou-descoperita emisferă vestică. Denumită de explorator La Española, datorită faptului că a fost declarată “cel mai frumos pământ din Lumea Nouă”, el nu s-a gândit nici-o secundă că această insulă va deveni una dintre cele mai populare și attractive destinații turistice din Caraibe. Cel mai probabil, când Columb a făcut aceste afirmații, el s-a referit la Punta Cana.

Republica Dominicană (Punta Cana)

Renumită pentru plajele cu nisip alb și lagunele turcoaz, Republica Dominicană reprezintă o alegere minunată pentru o destinație de vacanță. Cunoscută ca o destinație romantică, Punta Cana este un paradis al iubitorilor de natură exotică, peste treizeci de kilometri de plaje nealterate, nisip catifelat și vegetație luxuriantă constituind decorul cu care oaspeții sunt întâmpinați. Plajele calme și liniștite, completate de briza tropicală, constituie mediul perfect pentru cei care iubesc soarele și sporturile de apă.

Informații despre destinații de vacanță AICI

Un paradis al iubitorilor de plaje romantic, activități acvatice și resort-uri cu servicii all-inclusive – croite pentru a răsfăța simțurile – care te întâmpină cu o climă perfectă și temperaturi de vară pe mai tot timpul anului. Fiindcă intenția naostră este de a prezenta cele mai bune locuri de vacanță, am apelat la Dertour pentru a oferi sugestii privind această destinație, răspunsul agenției fiind unul pe măsură: începând cu 28 ianuarie, pe parcursul a șapte săptămâni, vor exista curse directe către Republica Dominicană.

Iberostar Dominicana (Punta Cana)

Descrierea mea începe cu Iberostar Dominicana, un hotel situat la circa 45 minute de aeroport și direct pe plaja cu nisip alb și vegetație tropicală. Acesta dispune de două piscine, teren de tenis, club pentru copii, sală fitness și centru Spa. Fiind all-inclusive, hotelul pune la dispoziția oaspeților o paletă largă de băuturi alcoolice/nealcoolice, două restaurante tip bufet și șase À la Carte, alături de opt baruri, precum și un teren de golf sau tir cu arcul. centrul Spa oferă diferite tratamente corporale și faciale, sauna, baie cu aburi, hammam și ședințe de masaj. Detalii AICI

Bahia Luxury Principe Ambar (Punta Cana)

Cel de-al doilea resort este Bahia Luxury Principe Ambar, o reședință situată în apropiere de plaja cu nisip alb Arena Gonda, la o distanță de circa 27 km de aeroport. Te întâmpină cu opt restaurante À la Carte și trei cu specific internațional, alături de o piscină și terenuri de baschet, volei și un centru fitness cu ședințe de exerciții fizice, aerobic și yoga. De asemenea, cursurile de bachata/salsa – alături de ateliere culinare și mixology – sunt completate de sporturi pe apă, hotelul oferind plimbări cu catamaranul, windsurfing, caiac, snorkelling sau scufundări. Detalii AICI

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here