Repossi, zece ani de colecție Berbère!

0
504
Repossi (grup LVMH)

Repossi, o casă de bijuterii din portofoliul grupului LVMH, a marcat zece ani de la lansarea colecției Berbère. Creații exclusive vor fi prezentate pe tot parcursul anului, toate purtând semnătura elegantă și avangardistă a Casei.

Repossi (bijuterie colecție Berbere)

Cu o moștenire familială de trei generații creative, Repossi reinventează clasicele bijuterii sub conducerea lui Gaia Repossi. O iubitoare a bijuteriilor tradiționale, Gaia propune o viziune îndrăzneață, cu piese arhitecturale, executate cu măiestrie. Aceste noi creații przintă diamante ce par că plutesc, o semnătură a bijutierului Repossi. Cum anul acesta Repossi sărbătorește 10 ani de colecție, linia are ca sursă de inspirație tatuajele berere ale tuaregilor.

Colecție atemporală

O colecție atemporală, cu piese care pot fi purtate zilnic, cu trei noi și intense culori: Navy, Nude, Red. Ca și în cazul altor creații, această linie este o fuziune perfectă între modernitate și tradițional. Modelele rafinate sunt realizate manual în Italia și reflectă excelența bijuteriilor din Place Vendôme. Un univers creativ care întruchipează direcția pe care urmată de R. Gaia Totodată, bijutierul marchează aniversarea cu o colecție denumită Berbère Chromatic Cities.

Un indiciu al orașelor cu care bijutierul a avut legături profunde de-a lungul istoriei sale. Culorile exclusive amintesc de verdele orașului Tokyo, roz coral pentru Miami sau albastru pentru Monaco. De asemenea, verdele malachite ne poartă în Dubai, în timp ce nuanța Bordeaux amintește de frumusețea inegalabilă a Parisului. În final, trebuie să știți că această colecție este disponibilă în magazinele mărcii sau în mediul online. (foto: Repossi)

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.