Rayvolt, despre mobilitatea urbană electrifcată!

0
677
Rayvolt e-Bike

Rayvolt este destinată celor care doresc un mijloc de transport ecologic și personalizat. Ușor de recunoscut, acest e-Bike stilizat este cu siguranță o alegere perfecta pentru mobilitatea urbană a viitorului, fiecare cumpărător având opțiune de a alege dintre cele cinci modele ale constructorului spaniol. Un detaliu interesant este observat în cazul vânzărilor modelului Cruzer, aproximativ o treime de biciclete electrice fiind livrate cu o anumită formă de personalizare, clienții dorindu-și din ce în ce mai mult o formă funcțională de artă.

Rayvolt e-Bike (accesoriu bicicletă)

Cu o autonomie de până la 80 km și o viteză maximă de 48 km/oră, modelele Rayvolt constituie deja o alternativă potrivită în ce privește mobilitatea urbană. Totodată, constructorul oferă clienților posibilitatea de a-și personaliza vehiculul în funcție de preferințele fiecăruia. Opțiunile includ un număr nelimitat de culori pentru cadru – inclusiv tonuri metalizate sau perlate – împreună cu apărători ale roților în nuanțe contrastante. Alături, fiecare client poate beneficia de personalizarea vehiculului cu diferite accesorii – precum șaua din piele sau geanta pentru baterii – acestea putând fi comandate cu cusături în contrast.

Mai multe știri auto AICI

Toate bicicletele Rayvolt sunt echipate cu lumini LED (față/spate) în stil retro, personalizarea vehiculului întinzându-se chiar și în zona de echipare electrică, o gamă diversă de pachete cu baterii fiind disponibilă, în funcție de autonomia solicitată de fiecare client în parte. De asemenea, bicicletele beneficiează de încărcare rapidă, aceasta putând fi realizată acasă în numai patru sau șase ore. Cum la baza bicicletelor Rayvolt se află tehnologia avansată, caracteristicile de performanță ale fiecărui vehicul pot fi configurate cu ajutorul aplicației gratuite pentru smartphone, mai puțin pentru modelele Clubman sau Beachin.

Rayvolt e-Bike (șa personalizată)

Controlând accelerația, frânarea regenerativă și viteza maximă, aplicația oferită de constructorul spaniol este foarte ușor de utilizat, ea fiind compatibilă atât cu smartphone-urile Apple, cât și cu cele Android. Bine de știut, bateriile ușoare și de înaltă performanță oferă o autonomie de până la 80 km – prin folosirea energiei complet electrice – puterea fiind oferită de un motor de 48V. Frânarea regenerativă inteligentă optimizează autonomia bateriei, în timp ce accelerația intuitivă include o decuplare a motorului atunci când frânele sunt activate, oferind astfel o perioadă mai lungă de utilizare. Detalii Rayvolt Bike AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.