Raymond Weil reinterpretează ediția Freelancer

0
604
Raimond Weil (Freelancer)

Raymond Weil, un ceasornicar independent elvețian, a prezentat cel mai nou ceas al colecției “Freelancer”, personalitatea distinctă a cronografului fiind reinterpretată din punct de vedere al lizibilității și design-ului. Bine de știut, ediția “Freelancer” este una dintre cele mai tehnice colecții din portofoliul companiei orologere Raymond Weil. Realizat de maeștrii ceasornicari ai manufacturii elvețiene și îndeplinind înaltele standard de lux și calitate ale mărcii, această ediție se adresează în principal bărbaților și se mândrește cu Calibrul RW5200, o rezervă de putere de 48 ore și o frecvență de 28.000 vibrații pe oră.

Raymond Weil Freelancer

Mecanismul este găzduit de o carcasă rotunda din oțel inoxidabil – cu un diametru de 42 mm în culoarea titaniului – cronograful, cu o sursă vintage de inspirație, oferind posesorului o fereastră de data și lună în dreptul orei 3 și o scală tahimetru circulară. Cadranul este produs în albastru-intens satinat, în contrast cu cele trei contoare în nuanțe bej și cu indexuri placate cu nichel, potrivite perfect cu indicatorarele de mici dimensiuni – acoperite cu Super-LumiNova®, ceea ce confer ceasului o lizibilitate complete în întuneric. De asemenea, cadranul este realizat din cristal de safir – acoperit cu un strat anti-reflex – oferind o durabilitate și vizibilitate foarte bună.

Ceasul este completat de o curea maro din piele de vițel, care adaugă un farmec natural acestui ceas. Cureaua este asigurată cu de o clemă pliabilă din oțel inoxidabil cu sistem de siguranță cu două butoane. Modelul menține atributele semnăturii distincte ale acestei colecții: curbe conice fine, cu o linie confortabilă la încheietura mâinii și butoanele externe ale cronografului, în timp ce carcasa oferă o rezistență la apă de până la 100 de metri (10 bar). Un ceas care se încadrează perfect între funcționaliate și stil, schema de culori dezvăluind personalitatea sa vintage, dar completată de complicațiile moderne ale colecției “Freelancer”. Detalii aici: RAYMOND WEIL

Mai multe detalii aici: WHEELS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.