Range Rover, ediție aniversară “Fifty”

0
289
Ranger Rover (ediție aniversară Fifty)

Range Rover a sărbătorit 50 de ani de inovații, rafinament extraordinar și capabilități de neegalat, odată cu prezentarea Range Rover Fifty. Lansat pe 17 iunie 1970, acest model a fost primul SUV de lux și, 50 de ani mai târziu, modelele Range Rover au evoluat într-o gamă largă de modele. Combinația perfectă între design, rafinament și inovații tehnologice a permis acestui model să ocupe poziția de lider în segmentul SUV-urilor de lux.

Range Rover (ediție aniversară Fifty).

De-a lungul celor cincizeci de ani, constructorul Range Rover a oferit pasionaților numeroase inovații, de-a lungul a nenumărate trasee dificile. La momentul lansării a fost primul SUV echipat cu sistem de tracțiune integrală permanentă, iar în 1989 a fost primul 4×4 din lume echipat cu ABS. În 1992, automobilul a  devenit primul 4×4 din lume echipat cu sistem de control electronic al tracțiunii (ETC) și suspensie pneumatică gestionată electronic – ce asigura confortul pentru care este atât de renumit Range Rover, atât pe șosea, cât și în off-road.

Range Rover Fifty

În 2012, automobilul a fost primul SUV din lume echipat cu o caroserie realizată integral din aluminiu, care a permis construirea unui model mai ușor, mai robust și mai economic. Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare, Ediția Limitată Fifty va fi produsă în numai 1.970 de exemplare, un semn de recunoaștere al anului lansării primului model al constructorului britanic. Având la bază Autobiography, Ediția Limitată Fifty se remarcă printr-o serie de elemente exterioare specifice, de culoare Auric Atlas, precum și prin cele 2 modele de jante cu diametrul de 22 de inci.

Range Rover. Fifty

Ediția Limitată este personalizata cu inscripția „Fifty”, creată personal de Prof. Gerry McGovern OBE (Director de Design al Land Rover), iar aceasta apare atât pe exteriorul vehiculului, cât și în interior, pe plăcuța de identificare „1 of 1970” de pe consola centrală, tetiere, planșă de bord sau pragurile iluminate. “În lumea vehiculelor de lux, autoturismul a ieșit întotdeauna în evidență. Capacitățile sale unice și inovatoare împreună cu abordarea tehnologică fără egal au fost valorile pe care clienții noștri le-au admirat încă de la primul model lansat în 1970”, menționează acesta.

Range. Rover Fifty

Modelul Fifty va fi disponibil în variantele de caroserie cu ampatament standard și lung, iar clienții vor putea opta pentru culori exterioare precum Carpathian Grey, Aruba sau Santorini Black. Într-un număr extrem de limitat, Divizia de Vehicule Speciale Land Rover (SVO) oferă modelulului Fifty și una dintre cele 3 culori exterioare Heritage – preluate din paleta initială a mărcii: Tuscan Blue, Bahama Gold sau Davos White. Designul sofisticat, inconfundabil și capabilitățile excelente în teren accidentat îi permit acestuia să fie la fel de performant și de relevant ca în 1970.

Range Rover România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.