RAMADA PLAZA, THE NEXT LEVEL

0
41

În general când ne gândim la un hotel, avem tendinţa să îl asociem spontan cu partea de cazare, fie el cu camere luxoase şi rafinate sau doar curate şi bine dotate, poate cu un restaurant bun – dar la care este foarte posibil să nu cunoşti împrejurimile.

 

Un loc unde să poţi să iei masa şi, eventual, o sală de gimnastică în care să îţi poţi continua antrenamentele tale zilnice, chiar şi atunci când te deplasezi în interes de serviciu sau şi mai bine când eşti într-o bine-meritată vacanţă. În realitate, astăzi, industria ospitalităţii a păşit de mult într-o altă zonă, în care detaliile, serviciile cu valoare adăugată celor de cazare şi masă încep să facă cu adevărat diferenţa. Oraşele devin din ce în ce mai aglomerate şi traficul din şi spre locul care reprezintă pentru noi punctul de referinţă în călătoria noastră devine din ce în ce mai anevoios, aceste aspecte incontestabile ale zilelor noastre ne fac ca de multe ori atunci când alegem un hotel să ne raportăm la zona de interes pe care o avem în vedere în perioada deplasării noastre, la cât de accesibil şi uşor de ajuns este când vii şi trebuie să pleci la aeroport – evitând astfel ambuteiaje interminabile, poate ne gandin şi cât de aproape este de zonele cu potenţial turistic şi poate uneori, cel puţin unii dintre noi, ne dorim să avem o locaţie în care să beneficiem de toate avantajele unei poziţionări centrale dar să avem şi un pic de linişte şi să fim dacă se poate un pic mai departe de zumzetul necontenit al oraşului. Ei bine, deşi puţine, mai sunt astfel de locaţii în plină zona centrală a Bucureştiului, în mijlocul puţinelor “oaze” de verdetea şi linişte rămase, unele la doar câţiva paşi distanţă de cele mai importante zone de afaceri sau centre expoziţionale din capital, care încerca să ofere nu doar avantajul locaţiei dar şi un pachet extraordinar de “răsfăţ” şi “atenţie pentru clienţii care le trec pragul. În cele ce urmează o să va prezentăm două dintre aceste repere ale turismului de afaceri sau recreativ din Bucureşti – Ramada Plaza Bucureşti şi Ramada Bucharest Parc. Împreună cele două formează un excelent complex cu facilităţi de cazare de aproape de 600 de camere care a devenit, în ultimii ani, una dintre locaţiile favorite a celor care vin în oraş cu afaceri sau în vizită.

“Locaţia, locaţia, locaţia” dar şi ceva mai mult de atât – Situat în partea de nord a Bucureştiului, în cea mai activă zona de afaceri a oraşului şi la doar câteva sute de metri de cel mare centru expoziţional din România – Romexpo, hotelurile Ramada Plaza Bucharest şi Ramada Bucharest Parc îşi “dau mâna” într-o combinaţie excelenţă pentru toate gusturile şi toate buzunarele, oferind o varietate a facilităţilor de recreere  şi a opţiunilor de relaxare într-un complex SPA ultramodern sau multiplele spaţii multifuncţionale pentru evenimente private sau de afaceri şi lista poate continuă. Iar pentru cei care îşi pot completă agenda de afaceri cu câteva ore de incursiune în istoria şi frumuseţea nebănuită a meleagurilor mioritice sau pentru cei care sunt în vacanţă, Ramada Bucharest Convention Center le oferă, la doar câteva minute de mers pe jos, mai multe obiective turistice foarte cunoscute şi apreciate de vizitatori: Muzeul Satului, unde în mijlocul naturii se pot parcurge pagini de istorie şi cultură ale civilizaţiei româneşti, Parcul Herăstrău care este cel mai mare parc dendrologic urban cu cel mai mare lac artificial din Bucureşti sau Arcul de Triumf care alături de “fratele” sau mai mare din Franţa readuc în actualitate vechea denumirea oferită Bucureştiului în perioada interbelică – de “Micul Paris”.

Ospitalitatea înseamnă cu mult mai mult de cât o camera cu vedere frumoasă – Marile lanţuri hoteliere internaţionale au înţeles de mult că miza atragerii şi fidelizării clienţilor o reprezintă întregul pachet de servicii, diversitatea şi calitatea opţiunilor pe care le pun la dispoziţie în fiecare locaţie – experienţă pe care o oferă fiecărui oaspete care le trece pragul. Doar aşa poţi să fii cu adevărat competitiv în acesta industrie şi să fii sigur că numele locaţiei tale este printre primele pe buzele clienţilor sau a celor care te recomandă. Atenţia la fiecare detaliu, promptitudinea şi calitatea serviciilor oferite, ingeniozitatea şi notă personală a fiecărei experienţe de ospitalitate sunt doar câteva din ingredientele care fac că stelele de apreciere sau scoringul oferit de clienţi să fie cât mai mari. Oaspeţii pot opta între cele două restaurante amplasate chiar în interiorul complexului, unul care îmbină rafinamentul şi elegantă meniurilor internaţionale (Red Pepper) iar altul care oferă experienţă unică a savorii bucatelor tradiţionale româneşti (“La Parc”). Momentele de respiro în agenda de lucru sau în periplurile oaspeţilor sunt completate într-o notă de discreţie şi rafinament cu muzică bună şi aromă de cafea de cele două baruri Anais şi Vanilla dar miza ospitalităţii se ridică cu adevărat atunci când vorbim clubul de wellness Vitality.

Club care oferă o zona de fitness de peste 700 m2 incluzând zona de greutăţi libere, zona de echipamente cardio, studio de aerobic şi spinning, dar şi momente de relaxare şi răsfăţ într-un ambient de excepţie fie că este vorba de piscină semi-olimpică acoperită, saună umedă sau uscată, centrul de înfrumuseţare sau de jacuzzi-ul pentru orice anotimp şi piscină exteriora amplasată într-un minuat spaţiu verde, atent ferit de efervescenţă urbană dinprejur. Iar dacă totuşi nu ai fost deja impresionat, am păstrat pentru final o ultima “carte”, clubul de tenis care oferă 2 terenuri de fotbal şi 6 dintre cele mai bune suprafeţe cu zgura din Bucureşti unde celor mai activi dintre oaspeţi le oferă posibilitatea de a îşi păstra şi exersa loviturile de rever chiar şi în călătoriile lor. Designul modern şi minimalist al Complexului cu accente de lumina şi culoare este însufleţit de oameni tineri, disponibili şi mereu pregătiţi să ofere ceva în plus. Poate că fiecare element în parte din toate cele menţionate ar putea să fie suficient şi să convingă un client să alegă Ramada Bucharest Convention Center că locaţie, dar ansamblul unic al tuturor facilităţilor şi serviciilor reunite sub aceiaşi “umbrela”oferă pe deplin toate motivele, până şi celor mai pretenţioşi, de a alege cel puţin o dată, acesta locaţie, pentru a experimenta nivelul următor al serviciilor de ospitalitate moderne. Pentru mai mute detalii accesați aici (www.ramadaplazabucharest.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here