RAMADA PLAZA OFERĂ BIKE-SHARING

0
36
Ramada Bucharest Hotel

Urmând trend-ul global de a stopa degradarea mediului și de a construi un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și renunță la folosirea autovehiculelor, echipa hotelurilor Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest oferă din această toamnă clienților săi, serviciul de smart bike-sharing, în colaborare cu aplicația Ape Rider.

În demersul lor de a contribui la promovarea Bucureștiului și în completarea serviciului de bike-sharing, a fost creată și o hartă turistică personalizată ce include atracțiile de referință din zona de nord a orașului. Această inițiativă face parte din campania de promovare a complexului ca „orașul din nordul orașului” (#thecityinthenortherncity). Ramada Plaza Bucharest și Ramada Bucharest Parc oferă posibilitatea ca, pe durata sejurului, clienții să poată beneficia de serviciul de închiriere a unei biciclete pentru a cunoaște Bucureștiul mai ușor și mai rapid. Sistemul de bike-sharing este un serviciu comun care pune la dispoziție și permite oamenilor să împrumute o bicicletă pentru o perioadă scurtă de timp și sa se deplaseze către punctele de atracție din nordul orașului și nu numai.

Bike-sharing-ul se bazează pe un device discret montat pe bicicletă cu mai multe funcții, controlat printr-o aplicație de telefon. Aceasta permite utilizatorului identificarea locației bicicletelor disponibile, rezervarea bicicletei, funcția de autolock și plata prin intermediul telefonului. Astfel utilizatorul ajunge în parcarea virtuală din cadrul hotelului și poate debloca bicicleta dorită prin scanarea unui cod QR. Prețul călătoriei este foarte rezonabil, mai exact 1.9 lei pentru 30 de minute. La crearea contului se percepe o taxă de activare de 20 lei, urmând ca ulterior utilizatorul să aibă în contul său Ape Rider suma de 100 lei, pe care o poate folosi pentru călătoriile sale. De asemenea, oaspeții complexului hotelier pot opta pentru turul de nord în variantă pietonala, însoțiți de un ghid turistic, care să îi ajute să cunoască mai bine poveștile Bucureștiului de Nord. Mai multe detalii aici (www.ramadaplazabucharest.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here