RAMADA BY WYNDHAM, NOI VINURI ROȘII

0
477

Ramada by Wyndham este unul dintre cele mai recunoscute branduri hoteliere din lume, cu peste 850 de hoteluri, în peste șaizeci de țări. Fie că oaspeții pornesc într-o aventură la capătul pământului sau pur și simplu la marginea orașului, Ramada îi invită să spună “Hello to Red”, o culoare care a devenit simbolică pentru ospitalitatea și abordarea caldă și primitoare a brandului. Astfel, o listă exclusivistă de vinuri – creată în parteneriat cu expertul în industrie Jamie Goode – urmează să fie lansată la o selecție de hoteluri din întreaga lume.

Jamie Goode

Pentru a face cunoscute în întreaga lume atât brandul, cât și culoarea sa, Ramada a colaborat cu expertul în vinuri, scriitor și blogger faimos, Jamie Goode, pentru a crea o listă specială de vinuri roșii, un proiect ce încearcă să-i ajute pe oaspeți să descopere gusturi și particularități ale vinurilor din întreaga lume, vinuri ce pot fi găsite în destinații interesante unde se află hotelurile Ramada. Jamie Goode este un oenolog britanic de renume internațional, scriitor și expert în vinuri. Scrie regulat editorial pentru The Sunday Express, deține un doctorat în biologia plantelor și este fondatorul wineanorak.com, un website de referință pentru toți iubitorii de vinuri. Bazându-se pe expertiza și pasiunea sa pentru vin, Jamie a pregătit cu atenție o listă exclusivistă de vinuri roșii pentru brandul Ramada, combinând struguri din unele dintre cele mai renumite regiuni viticole ale lumii, cu arome deosebite. Lista de vinuri roșii Ramada se lansează astăzi într-o serie de hoteluri din întreaga lume*, în destinații precum, Italia, India, Turcia, Tanzania. Fiecare hotel s-a aprovizionat cu o selecție specială de vinuri roșii, cu stiluri diferite, aliniate la recomandările lui Jamie, ce au fost atent selectionate pentru a face apel la o gamă largă de gusturi, fie că sunteți un iubitor de vinuri, fie că doriți să încercați ceva nou.

Ramada a fost brandul hotelier cu care mi-am dorit să colaborez pentru acest proiect, datorită îmbinării perfecte dintre pasiunea mea pentru vin și pasiunea brandului Ramada pentru ospitalitate. Prezența intercontinentală a brandului în unele dintre cele mai cunoscute destinații ale lumii, precum și în locuri mai puțin vizitate, mi-a oferit inspirație pentru a crea o experientă unica de degustarii vinului roșu. Speranța mea este că atât oaspeții hotelurilor cât și vizitatorii, să fie încurajați de selecția mea de vinuri pentru a încerca ceva nou și diferit”, a declarat domnul Jamie Goode. “În întreaga lume, călătorii sunt întâmpinați în universal roșu al culorii Ramada, semnătura brandului, ce simbolizeaza ospitalitate, căldură și un sejur confortabil. Această listă a vinurilor din întreaga lume, este o altă modalitate de a ne încânta oaspeții și de a le oferi din aromele câtorva destinatii unde se poate găsi brandul Ramada Cu ajutorul recomandărilor lui Jamie, oaspeții pot călători, fără a părăsi hotelul” – menționează și domnul John Griffin (Vice-Președinte Vânzări și Marketing în cadrul Wyndham Hotels & Resorts EMEA).

Ramada by Wyndham

Ramada by Wyndham face parte din grupul Wyndham Hotels & Resorts, cea mai mare companie hotelieră din lume, cu mai mult de 9.000 de hoteluri din peste 80 de țări. Mai multe detalii aici (www.wyndhamhotels.com).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.