Spa-ul săptămânii: Quinta da Composta

0
30
Quinta da Comporta (detaliu interior)

Situat în inima idilicei rezervații naturale Comporta, Quinta da Comporta este primul proiect visat, proiectat și construit de arhitectul portughez Miguel Câncio Martins. Ca un tribut incontestabil adus patrimoniului cultural din regiunea Comporta, resortul este construit cu dragostea și respectful pe care autorul îl simte pentru această locație, Quinta da Comporta oferind o traducere perfectă a stilului său de viață, liniile ahitecturale tradiționale fiind integrate în construcție, ceea ce oferă o conectare cu mediul natural înconjurător și istoria acestei regiuni.

Quinta da Comporta (piscină interioară)

Oferind exclusivitate și experiente autentice locale, precum și un serviciu de înaltă calitate, cele 73 de spații care compun Quinta da Comporta – camera single, apartamente și pool villas – oferă oaspeților locul perfect pentru o călătorie relaxantă. Infuzată cu un stil de viață contemporan, simplitatea elegantă a acestui resort se regăsește în fiecare detaliu, fiind locul unde sănătatea și liniștea joacă un rol principal. Aveți ocazia să descoperiți un sentiment nou de apartenență, locul creând amintiri autentice la Quinta da Comporta. Și asta pentru că reședința se află situată într-o rezervație natural neatinsă, un loc unde domnește liniștea și un stil de viață unic, bazat pe o legătură autentică cu natura și moștenirea bogată a acestei regiuni, creând locul perfect pentru experiențe memorabile.

Quinta da Comporta (lobby Spa)

În apropiere vom regăsi râul Sado, cel care curge în ritmul său blând, și nuanțele de verde luxuriant a câmpurilor de orez care se îmbină cu tonurile caracteristice ale pinilor care cresc în mod natural în aceasta regiune a Portugaliei. De asemenea, albastrul Oceanului Atlantic devine mult mai viu atunci când este observat din mijlocul dunelor de nisip alb al plajelor, plimbările lungi fiind o sursă de relaxare ce crește pe măsură ce explorăm mediul natural înconjurător. Elemente esențiale atunci când dorim să găsim echilibrul între minte, corp și suflet. Și, fiindcă vorbim de echilibru, trebuie știut că resortul se bucură de un Spa cu servicii impecabile de relaxare. Fiindcă resortul este situat în mijlocul câmpurilor de orez, oryza Spa se dovedește a fi locul perfect pentru acest ingredient special, oaspeții putând să se bucure de sănătatea și beneficiile holistice – cu ajutorul tratamentelor și produselor inovatoare – care decurg din utilizarea orezului.

Quinta da Comporta (zona Spa)

Construit prin respectarea design-ului traditional din regiunea Comporta, reședința utilizează lemnul, piatra, metalul și sticla, alături de nenumărate alte materiale naturale pentru amenajarea interiorului, asigurând o legătură profundă cu mediul înconjurător. Înconjurat de verdele luxuriant al mediului natural din Comporta, care evocă un sentiment de bunăstare și conexiune cu natura, Oryza Spa este locul perfect pentru a te bucura de o experiență hrănitoare – cu accent pe liniștea interioară – printr-o selecție de ritualuri terapeutice care echilibrează și restabilește energiile, uniunea trupului, minții și spiritului. La Oryza Spa se încurajează căutarea sufletului, refacerea corpului și calmarea minții, fiind creată o experiență cu sens final. resortul lasă viața să ne învețe cu frumusețea lui sublime, restaurând energia trupului nostru.

Quinta da Comporta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here