Q&A

Q&A: interviu cu Dr. Codruța Cioponea

0
Q&A - “Cred cu adevărat că viața fiecăruia dintre noi poate fi îmbunătățită. Cheia este să nu renunți niciodată: să crezi în tine și...

Q&A: interviu cu Bogdan Ilin, Ilin & Murgu SCA

0
Q&A Bogdan Ilin: Suntem într-o perioadă de criză, segmentul produselor premium unul din sectoarele afectate de pandemia de Covid-19. Ținând cont de evenimentele aflate...

Q&A: interviu Mircea Cioponea, Petru & Claymoor

0
Q&A: Suntem într-o perioadă de criză, segmentul produselor premium unul din sectoarele afectate de pandemia de Covid-19. Ținând cont de evenimentele aflate în derulare,...

Q&A: interviu cu Rusu Dumitru Costinel, Creative Wizards Studio

0
Q&A: Suntem într-o perioadă de criză, segmentul produselor premium unul din sectoarele afectate de pandemia de Covid-19. Ținând cont de evenimentele aflate în derulare,...

Fresh Articles

Brânza Pélardon, scurtă introducere

0
Numele acestei brânze derivă dintr-un cuvânt al dialectului Cévenol – “Pébre” (ceea ce înseamnă “Ardei” – un ingredient care oferă texturii brânzei o aromă...