Sergiu Maximov, co-fondator Zemve!

0
1757
Sergiu Maximov - Zemve

Sergiu Maximo:v l-am cunoscut în urmă cu câțiva ani, atunci când am fost invitat la mic și cochet showroom din centrul capitalei. Aveam să descopăr pasiunea pentru arta costumului Bespoke și, mai ales, pentru tot ce ține de eleganța masculină. Un  business care are ca punct central conceptul de “autenticitate”, în special pentru acei bărbați care își dedică timpul pentru a conserva stilul și pentru a oferi clasicului o înțelegere contemporană. Iar pentru a înțelege acest spirit, am încercat să aflu modul cum se prezintă moda masculină astăzi și care sunt preferințele bărbaților din România. Vă invit să citiți materialul de mai jos!

Sergiu Maximov – Zemve

Q & A –  Cum se prezintă moda masculină astăzi?

Mai mult ca niciodată, bărbații se interesează de tendințele existente în moda actuală, numeroși bloggeri sau vloggeri fiind prezenți în mediul online cu sfaturi și sugestii despre vestimentația masculină. În acest moment, apreciez că ne aflăm pe drumul cel bun! Odată cu informația de calitate vor veni și rezultatele în sfera bunului gust.

Produsele “la comandă” înseamnă durabilitate. Cum sunt percepute astazi de clienții români?

Este un subiect sensibil. În lumea de astăzi este foarte important consultantul de vânzare, mai mult (poate) decât cumpărătorul. Dacă consultanții de vânzari își fac bine temele – în materie de fitting și inginerie a stofelor prelucrate – calitatea serviciului oferit clientului devine indiscutabil unul mult mai bun!

Sergiu Maximov – Zemve

Q & A –  Ce înseamnă conceptul Zemve și ce aduce nou pe piață?

Zemve este contopirea și continuarea muncii a doua brand-uri profesioniste – Giacca Bespoke (costume Bespoke) și Mariș Made to Measure (costume MtM) – care doresc să ofere purtătorului o consiliere cât mai corectă, precum și o calitate excepțională a execuției. Aspectul noutăților prefer să rămână nepublicat pentru a nu-i scădea importanța la momentul lansării.

Ce preferă barbații în România: MtM sau Bespoke?

Dacă ar fi să vorbesc în procente, as spune că 90% din bărbați solicită serviciul Made to Measure și 10% Bespoke, aici fiind necesar și un amendament foarte important: sunt puține companii pe piață care oferă servicii Bespoke în adevăratul sens al cuvântului.

Sergiu Maximov – Zemve

Q & A –  Ținând cont de dimensiunea pieței din România, cu ce probleme vă confruntați?

Pentru noi, cea mai mare problemă a momentului o reprezintă dezinformarea existent pe piață, noi fiind angrenați în eliminarea acestei probleme.

În fine, serviciile Zemve sunt disponibile la sediul companiei – situat în str. Bruxelles nr. 7, Sector 1 – costumul la comandă oferind (în primul rând) încredere. Încredere în propria persoană şi înţelegerea fiecărui detaliu care te (poate) face mai puternic. Încrederea că atenţia la detalii nu este un lux, ci parte din propria personalitate. Mai multe detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.