Prosecco: 100 de rețete by Sandro Bottega!

0
338
Prosecco (The 100 Prosecco Recipes by Sandro Bottega)

Prosecco este una dintre cele mai apreciate și căutate băuturi din peninsula italică, un produs care poate fi consumat în cadrul unui eveniment important din viață, cât și la o întâlnire cu prietenii. Printre mărcile acestei game de produse, am întâlnit și unul cu totul special: Bottega Gold. O marcă cu o istorie ce începe în secolul al XVII-lea, atunci când un strămoș al familei începe să cultive viță de vie în Molinetto della Croda (Refrontolo – provincia Veneto).

Prosecco – The 100 Prosecco Recipes by Sandro Bottega – detaliu

Familia a continuat să crească afacerea cu vinuri – moment în care Sandro Bottega se alătură business-ului în calitate de director al companiei (1983) – în 2007 luând decizia să mute Ditilleria Bottega în Bibano di Godega di Sant’Urbano, la 50 de kilometric nord de Venezia, lângă Conegliano Veneto. O mișcare care avea să fie susținută de lansarea primului Prosecco Bar pe un vas al companiei Viking Line (Scandinavia) și diversificarea gamei de produse, alături de prezența în mai mult de 132 de țări, shop-uri și magazine în aeroporturi. Cum povestea noastră are la bază un produs de calitate, trebuie să vă menționăm lansarea (la finalul anului trecut) unui volum dedicat acestei băuturi: “The 100 Prosecco Recipes” by Sandro Bottega, un album publicat inclusiv în limba engleză.

Informații despre acest produs AICI

Realizată sub coordonarea editurii Mondadori, cartea de 192 de pagini reprezintă o călătorie în regiunea unde se produce Prosecco (inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO), locul unde tradiția și cercetarea se reunesc în numele autenticității gustului. Albumul reprezintă o colecție de rețete – aperitive și deserturi – însoțite de povești și curiozități. Tradiția culinară a acestei regiuni a reușit să combine ceea ce natura oferă în mod natural, cu produse din agricultură și creșterea animalelor, dând viață unei bucătării creative – formate din combinații de arome și noi metode de gătit, întotdeauna în numele simplității și autenticității. Iar rezultatul este prezent în paginile acestui album, Sandro Bottega reușind să aducă un omagiu oamenilor simpli care au reușit să-și păstreze cultura. DetaliiAICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.