PREMIERĂ GLOBALĂ PENTRU EVOQUE

0
165

Land Rover a început numărătoarea inversă până la premiera mondială a noului Range Rover Evoque, campania de pre-anunțare fiind realizată cu ajutorul unor “sculpturi” inspirate de noul model. Realizate în diferite nuanțe de culoare, lucrările de artă au fost expuse în mai multe zone centrale ale Londrei. De altfel, Land Rover este un pionier în sectorul de lux al SUV-urilor – cu modelul Range Rover Evoque lansat în 2010 – următoarea generație promițând un impact similar, noua generație introducând noi standarde de design, durabilitate și capacitate.

Conceptol de promovare a fost realizat de “Land Rover Design”, aceeași echipă fiind responsabilă și de modelarea noului model Evoque – o generație care încorporează filozofia designului reductiv – acesta păstrându-și proporțiile elegante. Îmbinând liniile simple cu modernitatea, sculpturile realizate la scară de 1:1 prezintă o linie distinctivă a nouui model, definind astfel o siluetă asemănătoare coupé-ului Evoque. Trei dintre sculpturi au fost amplasate în zonele exclusive din Kensington și Chealsea, ele fiind realizate în nuanțe distincte de cupru, roșu și albastru. Conform declarației domnului Gerry McGovern (Director Department în cadrul Land Rover), “Formele sculpturale au fost create pentru a arăta noul Evoque – o întruchipare a abordării moderne din punctul de vedere al designului Range Rover.

În acest caz, am ales să amplasăm modele personalizate în inima Londrei – unul dintre cele mai mari și dinamice orașe din lume”. Cu vânzări globale de peste 750.000 de exemplare și mai mult de două sute șaptesprezece premii internaționale, Range Rover Evoque constituie unul dintre cele mai de succes autoturisme realizate de producătorul britanic. Conform reprezentanților mărcii, comenzile pentru noul model vor fi disponibile începând cu debutul mondial de la Londra, Evoque urmând a fi produs exclusiv în facilitate din Marea Britanie. Pentru cei interesati, premiera globală este disponibilă live pe 22 noiembrie – la ora 19:45 GMT – pe adresa Facebook.com/LandRover sau YouTube.com/LandRover. Mai multe detalii aici (www.landrover.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here