Prada oferă serviciu Made To Measure

0
216

Prada este cunoscută pentru stilul său aparte în ce priveşte ţinutele masculine, marca introducând pentru acest sezon o versiune revizuită a serviciului de Made to Measure. Încă de la lansarea sa, petrecută cu mai mult de un deceniu în urmă, acest serviciu a permis fanilor mărcii să-şi adapteze ţinutele la cele mai recente tendinţe, totul în încercarea de a potrivi perfect cămăşile şi costumele cu stilul şi atenţia la detalii ale casei.

Încă de la început, trebuie menţionat că mai mult de cincizeci de boutique-uri ale brand-ului din întreaga lume oferă serviciul Made to Measure, fiecare dintre acestea fiind dotat cu o luxoasă cameră VIP, ceea ce oferă fiecărui client o experienţă privată, intimă. După efectuarea primei întâlniri, un membru al echipei Prada va lua măsurile fiecărui client şi îl va ajuta să aleagă din sutele de materiale şi detalii de finisare, cu scopul de a realiza o cămaşă (de la 600 Euro) sau un costum personalizat (de la circa 3400 Euro). Printre optiumile regăsite la construcţia acestora, vom regăsi inclusiv vicuña, alături de cămăşile din cel mai bun bumbac şi tricourile imprimate, acestea din urmă fiind beneficiarele desenelor regăsite în arhivele mărcii.

Cămăşile pot fi personalizate cu monograma fiecăruia dintre dumneavoastră (existând opţiunea de a alege din patru nuanţe de culoare) şi buzunare la piept. De asemenea, dacă aveţi deja un stil personal, piesele alese pot fi adaptate de croitorul casei Prada, în aşa fel încât să se plieze pe alegerile dumneavoastră. Ca ultimă informație, cămăşile pot fi livrate în patru săptămâni, pentru costume fiind necesare cinci săptămâni. Pentru mai multe detalii accesaţi aici (www.prada.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here