Home JEWERLY Prada, linie de bijuterii fine

Prada, linie de bijuterii fine

0

Prada a adăugat în portofoliul său de produse o linie de bijuterii fine. De-a lungul timpului, marca italiană de lux a oferit o gamă de bijuterii pentru costume, această linie fiind prima colecție compusă din piese realizate din aur fin, ea fiind programată pentru vânzare începând cu luna mai – în magazine selectate Prada și pe magazinul on-line al companiei.

„Colecția de bijuterii pentru costume este bine reprezentată în acest moment pe piață. Cu toate acestea, a existat din partea clienților noștri o cerere tot mai mare pentru o linie de bijuterii fine”, a declarat un reprezentant al companiei Prada. La fel ca mulți dintre concurenții săi, eticheta italiană a decis să-și diversifice gama de produse de lux prin introducerea unor colecții de bijuterii fine. De exemplu, alte două companii italiene – amintind aici pe Gucci și Giorgio Armani – au lansat fiecare câte o gamă de bijuterii de înaltă calitate. Noua colecție Prada este realizată intern, o echipă dedicată ocupându-se exclusiv pe dezvoltarea acestui proiect. Într-un comunicat emis presei, Prada a subliniat nivelul sofisticat al liniei de-a lungul întregului proces de producției.

Piesele „sunt realizate din aur de 18 carate și diamante provenite de la furnizori certificați de «Responsible Jewellery Council», o organizație non-profit înființată în anul 2015 pentru a promova practici responsabile în prelucrarea metalelor și pietrelor prețioase, de la extracție și până la comercializare”. Trebuie menționat că noua colecție include cercei, brățări, pandantive și coliere, designul fiind unul deosebit de curat, chiar ironic prin „aerul” pe care îl degajă. De altfel, unele dintre bijuterii erau prezente deja în colecțiile lansate de Prada în ultimii ani, menționând aici banane, chitare, trandafiri, roboți sau iepuri – fără a uita logo-ul tradițional al companiei italiene. În fine, prețurile anunțate de producător încep de la 580 Euro pentru o brățară (până la un maxim de 4000 Euro), în timp ce majoritatea colierelor se situază la un nivel de aproximativ 2000 Euro. Pentru mai multe detalii, accesați aici (Prada).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version