Prada a prezentat o colecție masculină chic!

0
82
Prada/Milan Fashion Week (FW 2022)

Prada a revenit la Milano Fashion Week cu o colecție pentru bărbați realizată de Miuccia Prada și Raf Simons. Colecția, considerată a fi una dintre cele mai bune ale sezonului, a beneficiat de o distribuție excelentă pe catwalk.

Kyle McLachlan (foto prada)

Actorul Kyle MacLachlan a deschis prezentarea, marcând un personaj puternic care revine dintr-o călătorie de afaceri reușită. A fost urmat de Jeff Goldblum într-o ținută extrem de masculină, cu finisaje de astrahan artificial și ornamente ultra-largi. De altfel, stilul celor doi actori s-a combinate perfect pe scena de prezentare. Acolo un Kyle MacLachlan defila ca un patrician, Jeff Goldblum aducea exuberanța unui oraș cosmopolit.

Prezentarea

Întreaga prezentare de modă a fost pusă în scenă în interiorul clădirii principale care aparține Fondazione Prada. Amenajat ca un studiou cinematografic, spațiul oferea tonalități verde-pal în contrast cu coloanele de beton înalte. Machiajul discret al modelelor – realizat sub îndrumarea lui Pat McGrath – se adaugă aspectului cinematografic al distribuției. Senzația oferită de spectacol aduce aminte de epoca filmului mut.

Jeff Goldblum (foto Prada)

Deloc surprinzătoare această caracteristică a spectacolului, dacă ținem cont de prezența actorilor pe scenă. Noul și vechiul, dacă putem spune așa, se îmbină pe catwalk. Actori contemporani, din generația nouă, defilează alături de generațiile care au marcat scena cinematografică de la începutula nilor 1990. Deși centrat pe arta croitoriei, specacolul de modă Prada a oferit o notă diferită a ținutelor stradale largi de lux.

Colecția

În rolurile principale regăsim jachetele cu croi dublu și nasturi complet ascunși. Redingotele sunt acoperite cu pâslă, în timp de numeroasele paltoane aduc aminte de epoca spionilor germani. Cu umeri largi, paltoanele se prezintă în tonuri de bordo, gri metalic sau albastru prusac. “Colecția celebrează ideea de «a lucra» în toate sferele și semnificații vieți. Este un obiect practic, care poate fi utilizat zi de zi”, spune Miuccia Prada.

Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.