POVESTEA #VINCUPOFTADEVIATA

Povestea. E suficient să citești mixul ăsta de cuvinte și parcă ți se face poftă. De vin. De viață. De cunoaștere. Când un sommelier, îndrăgostit de toată lumea vinului întâlnește un om de imagine pasionat de frumos în toate formele sale, află împreună că nu există limite atunci când descoperi că cea mai profundă formă a pasiunii pentru ceea ce faci în fiecare zi îți demonstrează asta la fiecare pas.

#VinCu PoftaDeViata

Așa s-a creionat cel mai nou proiect al lor, pe care l-au numit amuzant, într-o romgleză la modă ’’travelărim’’, un proiect ambițios de promovare, pe care îl vor lansa într-o abordare cu totul nouă față de campaniile obișnuite, pentru că le place complexitatea simplității unui film frumos, care are o poveste, un narator și personaje mai mult sau mai putin cunoscute dar absolut delicioase.

#VinCu PoftaDeViata

Care-i filmul? ’’Bună dimineața/Ne trezim și ne zâmbim/Azi începe viața/Hai s-o facem film’’. Așa începe povestea travelărim, o poveste cu o poftă de viață la fel de intensă în fiecare zi pentru că fiecare zi e un nou început, cu noi contexte, oportunități și un credit de minute ce nu se reportează și nu se recupereaza dacă nu le investești frumos. Și pentru că pofta lor de viață a devenit molipsitoare, și-au lansat provocarea de a împărtăși cu ceilalți din experientele lor, din pasiunea pentru frumos, vin, cunoaștere, oameni, locuri, emoțiile trăite la intensitate maximă şi toate tipurile de experiențe senzoriale pe care le poate oferi în meniu viața.

#VinCu PoftaDeViata

De la ce a pornit povestea? ’’Aș putea spune că lumile noastre au găsit astăzi un numitor comun prin povestea travelărim. Eu sunt cunoscută de câțiva ani pentru expresia ’’poftă de viață’’ pe care am tot promovat-o, iar Daniela este cunoscută pentru pasiunea ei pentru vin. Așa am creionat împreună motto-ul #VinCu PoftaDeViata. Și pentru că vinul în sine este o călătorie senzorială plină de esență, ne-am creionat un joc de cuvinte în care acest ’’vin’’ are pentru noi două sensuri într-un singur context.’’ Povestea travelărim vorbește despre această călătorie senzorială pe care mulți își doresc să o parcurgă, dar se lovesc de terminologia mult prea tehnică și informațiile accesibile doar cunoscătorilor. Așa am decis să îi purtăm pas cu pas printr-un limbaj mult mai accesibil și prietenos, pentru că oamenii nu își doresc întotdeauna să învețe, dar sunt deschiși mereu să descopere.

#VinCu PoftaDeViata

Cine sunt povestitorii? Laura Daps și Daniela Buzincu sunt două moldovence mereu cu zâmbetul pe buze și pline de un optimism molipsitor. ’’Pe Laura am cunoscut-o la un curs de personal branding și am rezonat imediat, ca apoi să descopăr o altfel de opinie asupra tuturor lucrurilor prin prisma viziunii ei”. spune Daniela Buzincu, cea care a descoperit lumea vinului pur întâmplator, dar s-a îndrăgostit iremediabil de ea. ’’Fiecare vin este o întreagă istorie, o întreagă poveste a unei crame, a unei podgorii, a unei reţete, a unui vis, a unei viziuni transformate într-o artă lichidă, o licoare magică, ce schimbă oameni, suflete şi chiar naţiuni’’ spune ea, ‘’și nu pot să nu împărtășesc dragostea asta cu restul lumii’’. Iar Laura o completează spunând că ’’fiecare vin în parte este un tablou de simţuri, este o artă pictată în timp, de la primii butuci de vie plantaţi, la primul rod, la primul vin şi până la primul moment în care îl cunoşti şi îl deguşti, lăsându-ți o emoție unică, atât de personală’’. Laura este artist plastic, îndrăgostită de frumos în toate formele sale și în special de frumusețea personalității umane. ‘’La cursul unde am întâlnit-o pe Daniela și alți oameni din lumea vinului, am descoperit cât de frumos se aseamănă vinul cu personalitatea umană, la fel de complex și plin de esență, la fel de schimbător de la an la an, la fel de diferit perceput de ceilalți în funcție de propria lor personalitate.

#VinCu PoftaDeViata

Care sunt personajele? În ultimul an, fiind mai mereu într-o travelărie frumoasă, cum spun ele, prin diversele proiecte din țară și din afară, au descoperit în călătoria lor contexte, oameni, locuri și povești absolut delicioase și au împărtășit într-o formă sau alta din experiențele senzoriale întâlnite, iar cei din jur au devenit curioși să afle mai mult. Așa au conturat ideea că din fiecare om cheie, vin, cramă, istorie, locație, oraș pot creiona un personaj despre care pot spune o poveste plină de esență, ce îmbină modernitatea cu tradiția, valoarea cu timpul, cercetarea cu pasiunea, fără a sacrifica nimic din calitate, promovând astfel autenticitatea și valorile naționale. Mai multe detalii aici (www.travelarim.ro).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here