Porsche Taycan, opțiuni Exclusive Manufaktur

0
32
Porsche Taycan - Exclusive Manufaktur

Porsche Taycan, prima mașină sport complet electrică de la Porsche, poate beneficia acum de elemente de înaltă calitate și pachete de echipamente speciale pentru exterior și interior, pentru a obține un grad de personalizare și mai mare. Printre cele 90 de opțiuni exclusive oferite de divizia Manufaktur a companiei din Zuffenhausen se numără pachetul Sport Design în trei variante și jante Exclusive Design de 21 inci cu inserții din fibră de carbon.

Porsche Taycan – Exclusive Manufaktur

Pentru un aspect și mai dinamic, sunt disponibile trei variante ale pachetului Sport Design: acestea diferă prin modul în care sunt finisate inserțiile din șorțul frontal inferior, din panourile ușilor și din aripioarele laterale ale difuzorului. În funcție de pachet, acestea sunt vopsite în culoarea exterioară sau în negru lucios sau sunt realizate din carbon. Farurile Matrix LED cu Dynamic Light System Plus sunt disponibile cu un design 3D care amintește de o placă de circuit în carcasa farurilor, precum și cu elemente de lumină de zi în Glacier Ice Blue de la Porsche Exclusive Manufaktur.

Porsche Taycan – Exclusive Manufaktur

Roțile Exclusive Design de 21 inci cu inserții din carbon forjat și grunjos combină o aerodinamică excelentă cu o construcție ușoară: reducerea de greutate la setul de patru roţi este de peste 3 kg, comparativ cu o variantă similară de roți. Pachetul interior Carbon este inspirat din motorsport: zonele mari din ușile din față și spate, precum și elementele de contrast din lateralele consolei centrale sunt finisate în carbon mat. Pachetul de accent oferă, de asemenea, o gamă de culori contrastante la interior, cu pragurile ușilor din față și din spate vopsite în culoarea exterioară.

Porsche Taycan – Exclusive Manufaktur

Personalizarea automobilelor de producție este competența de bază a Porsche Exclusive Manufaktur. Se bazează pe interacțiunea dintre măiestrie și tehnologia pentru a crea pentru fiecare client un automobil personalizat până în cele mai mici detalii. Cei peste treizeci de angajați Manufaktur au acces la o gamă extrem de largă de opțiuni de personalizare vizuală și tehnică, atât pentru exterior, cât și pentru interior. La exterior, iluminarea, roțile, precum și motorul sau şasiul pot fi personalizate.

Porsche Taycan – Exclusive Manufaktur

La aceasta se adaugă o gamă largă de culori speciale și materiale de înaltă calitate, precum piele, carbon, aluminiu și finisaje din lemn elegante. Chiar și dorințe care nu sunt acoperite de cele 600 de opțiuni de comandă din programul de personalizare pot fi realizate de Porsche Exclusive Manufaktur pentru anumite modelele, cu respectarea cerințelor privind calitatea, tehnologia sau , siguranța rutieră. Pe lângă mașinile speciale pentru clienți, Porsche Exclusive Manufaktur fabrică și automobile în serii limitate, cum ar fi recentele 911 Turbo S Exclusive Series.

Porsche Taycan – Exclusive Manufaktur

Manufaktur s-a specializat în lucrări de personalizare încă din 1986. Tradiția mașinilor sport este transmisă mai departe modelelor viitoare într-o manieră elegantă, cu o referire autentică la istoria Porsche și cu o mare atenție la detalii. Ca parte a strategiei Heritage Design, Porsche Exclusive Manufaktur lucrează împreună cu departamentul de design Style Porsche Taycan la proiectarea unor concepte excepționale de automobile care îmbină trăsăturile istorice cu mărcile contemporaneității. Mai multe detalii AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here