Porsche Design, stil dinamic și sustenabil

0
138
Porsche Design (Sportswear)

Porsche Design prezintă o colecție cu o linie care ne aduce aminte de un stil de viață cosmopolit și ambițios. O interpretare modernă care trece granița dintre condițiile de business și timp liber, viața de zi cu zi și instruirea permanentă – cu flexibilitate, putere și stil. Elemente care se văd în linia adoptată de îmbrăcămintea sport Porsche Design x Puma pentru sezonul de vară 2020 – colecție care îmbină tehnologia de ultimă generație, design-ul dinamic și producția sustenabilă – rezultatul fiind ținute hyper-funcțional și orientate către performanțe.

Porsche Design (Golf Style)

Potrivite pentru orice moment al zilei, piesele vestimentare sunt realizate cu ajutorul materialelor inteligente, cu funcții tehnice și efecte de schimbare a culorilor futuriste, în timp ce liniile geometrice modelează aspectul. Gri-ul urban și negrul sunt combinate cu nuanțe de neon mint și albastru strălucitor, rezultatul fiind o estetică tehnică și proaspătă, în timp ce accente în culoarea de sezon – NRGY Peach – vin să adauge un finish vibrant. La baza colecției se află un stil de viață și elemente esențiale care se adaptează perfect la viața de zi cu zi a bărbatului cosmopolit. Funcțiile reversibile și detaliile inspirate de călătorii oferă o flexibilitate mărită – alături de un aspect exclusiv și dinamic.

Porsche Design (LTD Ethereal Blue)

Materialele prezente în linia colecției se potrivesc perfect cu Zeitgeist: o fuziune între fibrele naturale și țesăturile reciclate cu ajutorul noilor tehnologii. Pe lângă temele familiare – precum fibrele Thermore Ecodown (produse din reciclarea pet-urilor) – acest sezon este marcat și prezența tehnologia de Termoreglare 37.5 și Polartec Ecofleece. De asemenea, design-ul progresiv și elementele sustenabile sunt caracteristicile principale ale încălțămintei de sezon. Siluetele noi, efectele transparente și culorile proaspete vin să aducă energie pe străzile orașelor, utilizarea unor elemente produse din materiale reciclate și imitația de piele asigurând o amprentă ecologică solidă.

Porsche Design (Lifestyle Fusion)

Trebuiesc amintite și tehnologiile inovatoare, acestea fiind încorporate în sistemele de amortizare. Un exemplu îl reprezintă logo-ul LQDCELL, în spatele numelui regăsindu-se o amortizare stabilă, deosebit de eficientă pentru picioare. HYBRID combină două tehnologii dezvoltate: spuma IGNITE și perlele NRGY. Perlele NRGY asigură o amortizare instantanee, în timp ce spuma IGNITE oferă reactivitate. O colecție care se dovedește a fi impresionantă pentru cel care alege aceste accesorii “tehnologizate”. În fine, trebuie să amintesc că noua colecție de îmbrăcăminte sport Porsche Design este disponibilă (deja) în magazinele mărcii și pe platforma de comerț online a mărcii.

Porsche Design

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here