Porsche Design dezvoltă hoteluri de business!

0
83
Steigenberger & Porsche Design Hotels (foto Deutsche Hospitality)

Porsche Design este una din mărcile de lux recunoscute pentru design-ul spectaculos al produselor sale. Recent, eticheta a anunțat semnarea parteneriatului cu compania hotelieră Deutsche Hospitality pentru deschiderea de hoteluri sub sigla mărcii germane.

Semnare parteneriat Steigenberger & Porsche Design (foto Deutsche Hospitality)

Așadar, în viitorul apropiat, va fi posibil să petreceți un sejur într-un hotel care poartă culorile producătorului german. Parteneriatul va duce la inaugurarea uneis erii de hoteluri Steigenberger Porsche Design în multe orașe din lume. Steigenberger Hotels & Resort este o franciză operate deja de compania Deutsche Hospitality. “Împărtășim valori comune cu Steinberger Hotels & Resort”, spune Jan Becker (Director General Porsche Design).

Filozofie

“Vom oferi clienților cele mai înalte standard de calitate și design. Ne străduim să avem o dezvoltare continua, oferind oaspeților experiențe hoteliere complet noi”, completează CEO-ul Jan Becker. Sursele cercetate de noi indică că hotelurile vor deține cel puțin 150 de camera/fiecare, cu restaurante și facilități de wellness. “Cele două companii vor reuni tot ce este mai bun în domeniile lor de activitate”, spune și Marcus Bernhardt.

Parteneriat Steigenberger & Porsche Design (foto Deutsche Hospitality)

Aflat la conducerea Deutsche Hospitality, Marcus Bernhardt estimează o creștere a business-ului companiei. “Porsche Design aduce în cadrul acestui partenriat o filozofie unică de design. Este destul de greu să găsești în industria hotelieră o companie care să aducă atât de multă calitate precum Steinberger. Sunt servicii și pasiune puse în slujba clienților de peste 90 de ani. Vrem să oferim oaspeților un produs extrem de incitant”.

Dezvoltare

Prin semnarea acestui parteneriat, Deutsche Hospitality își propune “o creștere globală semnificativă până în 2027”. Compania hotelieră consideră că parteneriatul va constitui un pas important în “satisfacerea cererilor tot mai mari de individualitate”. “Exclusivitatea, design-ul și experiența hotelieră” sunt argumentele cu care noi vom lansa această colecție de ospitalitate. Vă vom ține la curent cu noutățile acestui proiect interesant.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.