Porsche Design și viitorul birourilor noastre!

0
330
Porsche Design (design by Encho Enchev)

Porsche Design a devenit o sursă de inspirație pentru designer-ul Encho Enchev, acesta lansând recent imaginea randată a unui birou conceptualizat., o mostră despre cum va arăta în viitor birourile noastre. Cu elemente împrumutate de la automobilele Porsche, biroul este caracterizat de linii elegante și curbe netede, constructorul de mașini sport fiind cunoscut pentru sentimentul luxos pe care reușește să îl ofere clienților săi.

Porsche Design (inspirație de design) –

Pornind de la ideea de a îmbunătății design-ul unui birou actual, Encho Enchev a integrat un ecran tactil în structura mobilierului pentru a controla desktop-ul principal al computerului Dell, acesta funcționând atât ca tastatură, cât și ca panou de control. De altfel, computerul Dell se întinde pe aproape un sfert din suprafața biroului, ieșind din formatul clasic pentru a putea fi prelungită lățimea ecranului desktop-ului. Un element de noutate al acestui design îl reprezintă sistemele de control suplimentare, acestea prefațând modul cum va arăta biroul viitorului, menționând aici un mouse pad tactil și ceea ce pare a fi un telefon fix din oțel inoxidabil.

mai multe știri auto AICI

Design-ul său modern dispune de o formă de tip L, o linie inspirată de birourile tradiționale care găzduiesc sisteme computerizate mai mari, noua piesă de mobilier putând fi astfel încadrată în spații diferite de birouri sau colțuri ale camerelor. Chiar sub spațiul de lucru regăsin o zonă sculptată pentru picioare, utilizatorul având posibilitatea de a se mișca și lucra într-un mod cu totul confortabil. De asemenea, în spațiul mai îngust al biroului sunt dispuse sertare – care pot fi deschise/închise printr-o simplă apăsare tactilă – senzația oferită fiind una de ușurință în utilizare. În fine, biroul inspirat de Porsche Design este disponibil în diferite scheme de culoare.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here