Porsche Design P8920, precizie și perfecțiune!

0
109
Porsche Design & Patrick Dempsey

Porsche ne oferă încă odată o dovadă a preciziei și perfecțiunii produselor sale. După o primă colaborare de succes cu celebrul actor și pasionat de automobilism Patrick Dempsey, marca exclusivistă de lifestyle revine cu o nouă ediție a acestui partenriat. Cum ambii parteneri împărtășesc o apreciere profundă pentru design-ul minimalist, precum și impulsul pentru a-și urmării propria viziune – această colaborare a putut evolua și stabili noi repere.

Porsche Design (ochelari P8920 D)

Fidel motto-ului “Ready to follow your vision”, artistul Patrick Dempsey este protagonistul ultimei campanii de promovare a modelului atemporal de ochelari P8920 D din noua serie Porsche Design Hooks Series. Un model combină perfecțiunea și precizia, alături de moștenirea și inovația specifică companiei germane. Inspirat de modelul P8478, design-ul modelului Porsche P8920 reintroduce iconicul “Hooks” ca un element inconfundabil, adânc înrădăcinat în istoria mărcii. Un mic detaliu, dar cu o influență majoră în stabilirea tendințelor. Datorită acestor fixări iconice, cadrele din seria “Hooks” emană un aspect mut mai masculine și tehnoid.

Mai multe știri auto AICI

În timp ce ochelarii P8920 reflectă stilul clasic de aviator, P8919 transformă design-ul din epoca modern într-u profil pătrat de aviator. Interacțiunea diferitelor dimensiuni vine să completeze conceptul general al cadrului și adaugă un element futurist. Utilizarea oțelului inoxidabil – produs cu precizie – și a vârfurilor din plastic RXP® (de înaltă performanță) garantează un confort maxim în timpul purtării, alături de flexibilitate sau greutate redusă. P8920 D sunt realziați cu o nuanță subtilă din aur a cadrului și lentil în tonuri de verde, subliniind astfel aspectul elegant al acestui model de ochelari de soare. Detalii Porsche Design AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here