Porsche Design, ochelari de soare din titan!

0
159
Porsche Design (colecție din titan)

Porsche Design este una dintre cele mai cunoscute mărci de lux, accentul fiind pus pe design și funcționalitate,eticheta fiind cunoscută ca o extensie a stilului de viață trepidant impus de constructorul de automobile sport Porsche. Cu o gamă largă de produse, ochelarii par să fie cea mai bună întruchipare a a acestei filozofii de viață. Odată cu lansarea colecției de ochelari d esoare, Porsche Design își valorifică impresionantul patrimoniu de marcă și reimaginează unul din legendarele sale stiluri.

Porsche Design (ochelari de soare)

Proiectat inițial de Ferdinand Alexander Porsche – în anul 1978 – modelul P’8928 a fost prima pereche de ochelari Aviator cu lentile interschimbabile din portofoliul mărcii. Astăzi, la peste treizeci și cinci de ani, modelul P’8685 Hexagon Gold constituie punctul culminant al colecției de sezon: ochelari de soare tehnologizați, infuzați cu AND-ul mașinilor sport, realziați într-o ediție limitată la doar 500 de bucăți. Fidelă propriului trecut, marca continua să ofere pasionaților modele care s-au impus în timp prin filozofia design-ului, funcțiile optimizate și materialele de calitate.

Porsche Design (lifestyle)

Aplicând aceeași viziune și nivel de design ca și în cazul legendarului Porsche 911, F.A. Porsche a reușit să aducă o perspectivă nouă segmentului de ochelari de soare, atrăgând atenția pasionaților mărcii Porsche și celebrităților din întreaga lume. Cum P’8478 rămâne un model recunoscut pentru funcționalitatea sa și design-ul atemporal, compania ne propune astăzi o reinterpretare modernă a iconicului model cu lentile interschimbabile. Perechea de ochelari este disponibilă cu un set de lentile interschimbabile colorate, nuanțe care vor fi lansate pe piață în funcție de sezon

Porsche Design (ochelari de. soare)

Ochelarii de soare sunt produși exclusiv  în Japonia și beneficiează de un cadru din titan utra-ușor și durabil, caracteristici care oferă posesorului confort la purtare. Sursa de inspirație o regăsim în blocul motor al unei mașini sport, elementele de legătură fiind prezente prin cele opt șuruburi hexagonale care oferă soliditate părții din față, acestea oferind ochelarilor un aspect inconfundabil și îndrăneț. Totodată, producția exclusivă subliniază construcția precisă, fiecare cadru fiind realizat manual, lentilele polarizate asigurând purtătorului confort maxim. Detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here