Porsche Design, schiuri din fibră de carbon!

0
435
Porsche Design Elan Aphibio (ediție limitată)

Porsche Design și Elan Skis au decis să colaboreze din nou pentru realizarea unui produs de ultimă generație: Porsche Design Elam Amphibio. Realizat din fibră de carbon, perechea de schiuri este asociată cu Amphibio Truline, o tehnologie care asigură sportivului viraje perfecte pe pârtie. Bine de știut, schiurile elegante sunt realizate pentru schiorii profesioniști, cei care au nevoie de performanțe, stil și design funcțional pe pantele munților. La baza conceperii acestor schiuri se află materiale premium, Porsche Design Elan Amphibio îmbinând cele mai înalte niveluri de stil, design și inovație.

Porsche Design. Elan Amphibio (Foto: Samo Vidic)

Astfel, tehnologia Amphibio Truline plasează strategic materiale – de-a lungul schiului – pentru a spori dinamica și a obține performanțe superioare. Finisajul este marcat de linii perfecte, în stilul rafinat al mărcii Porsche Design, cu tonuri de negru (din fibră de carbon), în combinație cu accente dinamice de culoare albă, Elan Amphibio oferind o binemeritată distincție pe pantile înzăpezite ale muntelui – și dincolo de ele. În ce privește performanțele, schiurile Elan Amphibio sunt concepute special pentru a asigura o stabilitate sporită – precum cele din marile competiții – dar mult mai ușor de manevrat. Cuvântul “Amphibio” provine din design-ul asimetric al schiurilor – drept și stâng – cele două beneficiind de o margine interioară teșită (pentru aderență și stabilitate) și o margine exterioară balansată (pentru a oferi ușurință în utilizarea pe suprafețe de teren dificil).

Porsche Design Elan Amphibio – Detaliu (Foto: Samo Vidic)

Menționând calitățile noilor schiuri, Jan Becker (CEO-ul Porsche Design Group) a spus: “Elan Skis este partenerul perfect pentru compania noastră, producătorul de schiuri premium împărtășind aceleași valori cu noi în c eprivește inovația tehnologică, design-ul functional și calitatea superioară. Moștenirea Elan Skis se pliează perfect ambiției noastre în crearea celor mai bune schiuri pentru cei care caută performanțe maxime pe pârtii, fără comprimisuri în ce privește stilul. Noul produs vine să consolideze portofoliul de echipamente de iarnă și oferă pasionaților performanțe ridicate și tehnologie avansată. suntem mândri să anunțăm continuarea unui parteneriat început în urmă cu doi ani, fiind deosebit de încântați să aducem pe piață cea mai rcentă ediție a acestui produs exclusiv”.

Porsche Design Elan. Amphibio (Foto: Samo Vidic)

De asemenea, Melanja Korošec (Global Brand Director) menționează: “Ambele mărci reprezintă tehnologie inovatoare, cu accent pe design purist, atemporal și funcționalitate remarcabilă. Ultimul exemplu al parteneriatului nostru este Elan Amphibio, un produs rapid, elegant, progresiv și fabricat din materiale premium. Împreună cu design-ul avansat și stilul sofisticat al mărcii Porsche Design, această capodoperă va constitui o invidie pentru schirorii aflați pe munte”. În fine, trebuie spus și faptul că Porsche Design Elan Amphibio face parte din colecția de schiuri Blacl Edition a mărcii Elan Skis, produsul urmând să fie realizat în ediție limitată și patru lungimi: 160, 166, 172 și 178 mm, schiurile fiind însoțite de bețe din carbon, elegante și ușoare. Schiurile pot fi comandate prin accesarea platformelor electronice ale mărcilor. Detalii aici: ELAN SKIS

Mai multe informații aici: EXPLORE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.