Porsche Design & Acer, notebook high-end

0
104
Porsche Design & Acer (Porsche Design Acer Book RS)

Porsche Design și Acer au stabilit un parteneriat prin care îmbină filozofia de design functional și cunoștiințele Porsche Design cu inovațiile tehnologice adânc înrădăcinate în segmentul computerelor globale. Cum ambele părți se străduiesc să livreze produse calitative, de ultimă generație, era inevitabilă o astfel de colaborare. Rezultatul? O primă creație dezvoltată în cadrul acestei colaborări o reprezintă un notebook high-end, un produs care îmbină tehnologii avansate cu elemente de design purist, minimaliste.

Porsche Design & Acer (notebook)

Denumit Porsche Design Acer Book RS, notebook-ul include cele mai noi tehnologii în domeniu (procesor Intel® Core™ i7 și NVIDIA® GeForce® MX350 GPU), păstrând totodată o greutate optimă – numai 1,2 kilograme. Structura notebook-ului este completată de fibra de carbon, element care ne aduce aminte de modelele de automobile sport ce au încorporat acest material, sporind astfel rezistența și conferindu-i performanțe optime. Un produs dezvoltat în co-parteneriat cu Intel și care include modele verificate din platforma Intel Evo pentru a îndeplini obiectivele de experiență în ce privește bateria – durata de viață a acesteia fiind un punct important al acestui produs – rezultatul fiind un laptop exceptional pentru activitatea de zi cu zi.

Porsche Design & Acer (mousepad)

Comentând parteneriatul, Jan Becker (CEO-ul Porsche Design Group) a declarat: “…cu o activitate de peste 40 de ani în idustrie, experiența Acer se potrivește angajamentului nostru de a livra produse remarcabile alături de partenerii noștri. Suntem încântați să demarăm acest parteneriat cu noul Porsche Design Acer Book RS, un produs care întruchipează AND-ul mărcii noastre și stabilește standard noi în ceea ce privește performanța și design-ul…”. Totodată, Jerry Kao (Co-COO al companiei Acer) menționează: “…fructul acestui parteneriat extraordinar – PD Acer Book RS – reprezintă un amestec de stil și performanță pentru profesioniștii urbani. Reunește expertiza Acer în materie de tehnologie și priceperea în domeniul design-ului al Porsche Design, rezultatul fiind un produs rafinat, care dispune nu numai de o estetică atemporală, ci și de performanțe notabile…”.

Porsche Design & Acer (ambalaj)

De asemenea, Chris Walker (Vicepreședinte și Director General al companiei Intel) a declarat:“…incluse pe cele mai performante laptop-uri, platformele Intel Evo ridică ștacheta în privința așteptările pe care o au oamenii asupra acestor device-uri…”. Urmând filozofia de design a mărcii germane, carcasa PD Acer Book RS este realizată cu elemente din fibră de carbon, prelucrat cu CNC, un contrast care oferă un caracter îndrăzneț, permițând totodată o portabilitate incredibilă: unitatea dispune de o greutate de 1,2 kilograme și o grosime de doar 15,99 mm. Tastele asigură un suport convenabil, inclusiv pe timpul nopții, în timp ce touchpad-ul din sticlă oferă un spațiu multi-gest pentru o experiență multitasking intuitivă.

Porsche Design & Acer (accesorii)

PD Acer Book RS este livrat alături de o geantă de călătorie confecționată din piele ECCO® PALERMO XA, un material durabil, plăcut la atingere și cu o strălucire subtilă. Clapete magnetice sunt conectate la un manșon pentru notebook – fabricat din țesătură 1680 D – un material potrivit pentru a proteja devide-ul de uzura inerentă pe parcursul utilizării lui. În spiritul eficienței, capacul detașabil al manșonului a fost conceput pentru a se dubla ca un mouse-pad. Totodată, fibra de carbon este utilizată pentru a consolida butonul din stânga al mouse-ului (inclusiv pentru capacul inferior), asigurând un timp de viață mult mai îndelungat. Notebook-ul este disponibil la vânzare începând cu finalul lunii noiembrie în magazine selectate Porsche Design și pe platforma de comerț electronic a mărcii. Detalii aici: PORSCHE DESIGN

Mai multe informații aici: WATCHES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here