Home STYLE Porsche Design: știință, design și confort

Porsche Design: știință, design și confort

0
Porsche Design Xetic (Lifestyle 0)

Porsche Design a lansat Xetic Footwear, o colecție care îmbină cea mai nouă tehnologie Puma cu designul purist, materiale de calitate superioară și confort suprem. Puma FutureLab a dezvoltat un sistem unic de absorbție a șocului – format din spumă structurată – pentru a asigura o mai bună amortizare la fiecare pas. Dezvoltarea acestei structure unice de talpă a fost permisă prin studiul materialelor auxetice, care se comport într-un anumid mod atunci când sunt supuse unor solicitări mecanice – precum compresia.

Porsche Design Xetic (Lifestyle 1)

Xetic este o combinație modifică de structură și spumă, dovedită printre sute de modele virtuale, fiind un material efficient pentru confort și revenire. Această tehnologie extraordinară nu doar că oferă noilor modele de pantofi sport Porsche Design numele ei, dar prezintă și elementele cheie ale designului acestei colecții de încălțăminte. Rezultatul: trei stiluri Porsche Design Xetic, care nu sunt potrivite doar pentru stilul casual de birou sau lifestyle, ci și pentru antrenamentele de înaltă performanță. Noile modelele Xetic M, Xetic L și Xetic M Shift sunt disponibile cu ajutorul unei combinații sofisticate de tehnologie și confort, oferind posesorului performanțe maxime și un stil luxos, indifeent de situație.

Porsche Design Xetic (Lifestyle 2)

Cu excepția tălpii, pantofii se prezintă cu un design purist și clar, materialele de calitate – precum pielea – le oferă acestora un aspect special și exclusivist. Efectele speciale uleioase și de culoare anodizată transformă Xetic M Shift într-o încălțăminte atrăgătoare, în timp ce Xetic M captivează cu nuanța sporty gri-ghețar. Totodată, Xetic L este disponibil cu un strat superior din piele casual.

Porsche Design Xetic (Lifestyle 3)

Colecția Xetic nu punctează doar la capitolul tehnologiei, dar și la nivelul de durabilitate: toate modelele sunt realizate dintr-un material 100% reciclat, pielea este 100% fără crom, iar căptușeala este formată din 30% alge. Mai mult, coloranții utilizați pentru fabricarea tălpilor sunt produși cu ajutorul unei imprimante 3D. Ceea ce înseamnă că modelele Xetic nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci lasă și o impresie de durată în ce privește designul, durabilitatea și modeul de producție. Noua colecție PD Xetic este disponibilă de la finalul lunii august în magazinele Porsche Design, pe platforma de comerț electronic a mărcii și, începând cu septembrie, în magazine selectate Puma.

Detalii aici: PORSCHE DESIGN

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version