Porsche Design se conectează cu viitorul!

0
12
Porsche Design x SONRA

Pentru a marca cea de-a 50-a aniversare Porsche Design, marca exclusivistă a colaborat cu producătorul de accesorii sportive SONRA. Împreună, cele două etichete au prezentat trei produse de colecție, realizate în conformitate cu campania globală “It’s About Time”!

Ediție specială SONRA (sursă Porsche DEsign)

O campanie care aduce în atenția publicului semnificația specială a timpului pe parcursul derulării întregului an aniversar. Trilogia pantofilor sport – denumită Past, Present, Future – transmite acest mesaj într-o manieră consecventă. Campania combină trecutul Porsche Design cu cultura urbană a pantofilor sport SONRA. Design-ul pantofilor este o referință la ADN-ul comun cu mașinile sport Porsche în ce privește estetica funcțională.

Design atemporal

Baza celei de-a doua colaborări dintre cele două mărci o reprezintă “proto”, un model lucrat manual de Hikmet Sugör. Cu alură sportivă, dar elegantă, pantoful este realizat parțial din piele tăbăcită vegetal. Pentru partea superioară, producătorul a ales să folosească un amestec de piele de vacă cu un material împletit premium. “Creațiile SONRA combină valorile mărcii noastre cu design-ul atemporal și purist”, spune Roland Heiler.

Ediție specială x SONRA (foto Porsche Design)

Primul pantof din serie este Past (€345) și, prin culoare, este o trimitere la trecutul fondatorului mărcii germane. Talpa are un aspect vintage alb-murdar (cu negru/gri), aspectul fiind inspirat de un 911 S 2.4 Targa din 1972. Cum 1972 este anul fondării companiei, vehiculul a fost restaurat special pentru a marca aniversarea. Punctul culminant al modelului este logo-ul original al mărcii din 1972, Logo gravat pe suprafața pantofului.

Modele aniversare

Denumit Present (€295), al doilea pantof al seriei se prezintă cu design negru/gri și accente de culoare roșii. Sunt împrumuturi de la ediția specială 911 Edition 50 Years. Un punct culminant este cipul NFC inserat în partea frontală a pantofului. Încheiem cu Future, un model care modelează viitorul mărcii, pantoful fiind produs cu ajutorul unei imprimante 3D. Este o producție care subliniază puterea inovatoare a mărcilor.

SONRA (Porsche-design.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.