Porsche a lansat noile modele Panamera

0
95
Panamera Turbo S E-Hybrid Executive

Porsche aduce noi versiuni în gama Panamera, printre care nava amiral a modelului, ce dezvoltă 700 CP și 870 Nm. Noua Panamera Turbo S E-Hybrid este, acum, cea mai puternică variantă din linia de produse, combinând un motor V8 biturbo de 571 CP, de patru litri, cu un motor electric de 136 CP. Capacitatea sa complet electrică a fost mărită cu până la 30% datorită unei baterii noi de 17,9 kWh și a modurilor de conducere optimizate. Acest lucru este valabil și pentru noul Panamera 4 E-Hybrid, unde motorul electric este completat, ca înainte, de un V6 de 2,9 litri biturbo ce dezvoltă 330 CP, rezultând o putere totală a sistemului de 462 CP.

Panamera Turbo S E-Hybrid Executive.

De asemenea, portofoliul Panamera este completat de modelul 4S, care furnizează 440 CP și beneficiază de toate caracteristicile optimizate ale ultimului model îmbunătățit în ceea ce privește șasiul, designul, echiparea și infotainment-ul. Pe lângă noul Panamera 4S E-Hybrid, Porsche oferă acum, pentru prima dată, trei modele hibride plug-in Panamera – fiecare dintre ele în trei variante de caroserie disponibile: Berlină Sport, Executive și Sport Turismo. Astfel, Porsche își extinde în mod sistematic strategia de E-Performance. În centrul arhitecturii de propulsie se află motorul electric, care este integrat cu transmisia cu dublu ambreiaj cu opt trepte (PDK) și produce o putere de 136 CP și un cuplu maxim de 400 Nm.

Noile modele Porsche Panamera hybrid

Împreună cu diferitele motoare cu ardere internă din gamă, acest lucru asigură performanțe remarcabile la condus. În combinație cu pachetul standard Sport Chrono și propulsat de un motor V8 biturbo de patru litri care oferă acum 571 CP în loc de 550 CP, noua Panamera Turbo S E-Hybrid face acum sprintul de la 0 – 100 km/oră în 3,2 secunde. Atinge o viteză maximă de 315 km/oră. Panamera 4 E-Hybrid are nevoie de doar 4,4 secunde pentru a ajunge de la 0 – 100 km/oră și atinge o viteză maximă de până la 280 km/oră. Capacitatea brută a bateriei de înaltă tensiune a fost mărită de la 14,1 la 17,9 kWh, grație utilizării celulelor optimizate, iar modurile de conducere au fost adaptate pentru o utilizare eficientă a energiei.

Panamera Turbo S E-Hybrid Executive (Planșă bord)

Panamera 4S beneficiază de cele mai recente actualizări a modelului și este echipată standard cu pachetul frontal Sport Design. Acesta are grile de admisie a aerului impresionante și fante mari de răcire laterale, precum și iluminare frontală cu o singură bară luminoasă. Partea frontală a Panamera Turbo S E-Hybrid se diferențiază prin modulele sale de iluminare frontală double și prin prizele de aer laterale mai mari. Porsche Communication Management (PCM) oferă o rezoluție mai mare a afișajului și include funcții și servicii digitale suplimentare, precum Voice Pilot îmbunătățit, Risk Radar pentru semnalizare rutieră și informații despre pericolele de pe drum, Apple® CarPlay wireless și multe alte servicii Connect.

Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo

Șasiul și sistemele de comandă au fost reglate pentru sportivitate și confort la toate modele. O nouă generație de sistem de comandă a direcției și pneuri noi asigură o dinamică laterală îmbunătățită și o precizie mai mare. Vârful de gamă, Panamera Turbo S E-Hybrid, vine în echiparea standard cu toate sistemele de șasiu și control disponibile în prezent, sistemul de stabilizare electrică anti-ruliu Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport), care include Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), direcția punții spate cu Servodirecție Plus și Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB). Noile modele Porsche Panamera sunt disponibile la comandă și vor ajunge la dealeri în luna decembrie. Detalii aici PORSCHE-ROMÂNIA

Mai multe informații aici: WATCHES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here