Porsche actualizează modelele de vârf 718

0
129
Porsche 718 Cayman GTS

Porsche a anunțat că modelele 718, cu motoare boxer de 4.0 litri și șase cilindri, vor putea fi comandate acum și cu transmisia cu dublu ambreiaj (PDK) cu șapte trepte. Cu această transmisie nu există întreruperi ale accelerației la schimbarea vitezelor, un aspect care mărește confortul și îmbunătățește valorile accelerației. Dacă ar fi să le comparăm cu modelele care beneficiează de transmisia manuală, GT-urile care oferă 420 CP –  718 Spyder și 718 Cayman GT4 – accelerează acum de la 0 – 100 km/oră cu o jumătate de secundă mai repede, în aproximativ 3,9 secunde.

Porsche 718 Boxter GTS (consolă centrală)

Cu o viteză de aproximativ 200 km/oră (obținută în 13,4 secunde, cu 0,4 secunde mai rapid), modelele 718 Cayman GTS și 718 Boxter GTS își îmbunătățesc rezultatele la sprintul standard cu o jumătate de secundă. De asemenea, modelele 718 GTS beneficiează de pachetul standard Sport Chrono, acesta adaptând caracteristicile schimbătorului de viteze PDK în funcție de cele patru moduri de conducere diferite (Normal, Sport, Sport Plus și Individual). În modul Sport, operează schimbări de viteză mai rapide, schimbă într-o viteză inferioară mai repede și susține optimizarea accelerării extinzând rapoartele de viteză. Modul Sport Plus este adaptat pentru performanțe maxime și exploatează pe deplin rezervele RPM ale motorului boxer cu șase cilindri, aspirat natural.

Porsche 718 Cayman GTS (consolă centrală)

Butonul Sport Response din centrul comutatorului de mod permite șoferului să activeze performanța maximă a motorului și a transmisiei timp de 20 de secunde, indiferent de modul de conducere în care se află. Această funcție inspirată de motorsport ajută la manevrele de depășire inopinată. La modelele top, 718 Spyder și 718 Cayman GT4, modul de conducere are o caracteristică tipică variantelor GT: poate fi programat pentru performanțe maxime folosind butonul PDK Sport. O manetă de selecție automată, care evocă designul modelului 911 GT3, subliniază experiența GT încărcată emoțional. Cea de-a șaptea treaptă de viteză a PDK are un raport mai scurt la toate versiunile motorului cu aspirare naturală de patru litri de pe modelele 718.

Porsche 718 Boxster GTS

De asemenea, familia Porsche 718 va începe anul de fabricație 2021 cu o serie de noi caracteristici. Materialul Race-Tex, de înaltă calitate, va înlocui țesătura Alcantara, noul material urmând să se bazeze pe cel al huselor utilizate pentru scaunele de curse. Acesta dispune o structură permeabilă și oferă un suport mai bun, în timp ce vopseaua specială – Python Green – va fi adăugată la gama de culori a modelelor GT 718 Cayman GT4 și 718 Spyder. Totodată, 718 Spyder va fi disponibil și cu roțile de 20 inch cu finisaj Aurum – anterior acest finisaj era disponibil doar pentru 718 Cayman GT4. De asemenea, va exista opțiunea de a echipa roadsterul cu anvelope convenționale de vară de dimensiuni similare, în loc de anvelope standard ultra-performante.

Detalii aici: PORSCHE ROMÂNIA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here