Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

0
148
Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Porsche a prezentat un 911 de ultimă oră, cu elemente inspirate de anii 1950 și începutul anilor 1960: 911 Targa 4S Heritage Design Edition, primul dintre cele în total patru piese de colecție ale strategiei Porsche Heritage Design. Pentru aceasta, elementele istorice de design de la interior și exterior au fost reinterpretate și au fost integrate cu tehnologia ultra-modernă, dând naștere unui model foarte special, ce va ieși din atelierele Porsche Exclusive Manufaktur.

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition (exterior)

Ediția specială poate fi comandată începând de acum și va sosi la distribuitori în toamna acestui an. Ca analogie la codul intern al gamei, modelul special este limitat la 992 de exemplare. În paralel cu introducerea ediției limitate, anumite elemente de interior specifice vor fi disponibile pentru toate modelele 911, fiind oferite în pachetul Heritage Design. Exclusiv pentru cumpărătorii modelului de colecție, Porsche Design a creat și un ceas cronograf premium, disponibil în ediție limitată.

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition (interior)

”Modelele din portofoliul Heritage Design trezesc clienților și fanilor amintiri plăcute, din anii 50, 60, 70 și 80. Nicio altă marcă nu poate transpune aceste elemente în produsele sale moderne cum o face Porsche. Astfel transformăm în realitate dorințele clienților noștri. De asemenea, modelele speciale exclusive dau naștere unei noi game de produse, pe care o încadrăm în strategia noastră de produs la categoria «Lifestyle»,” explică Oliver Blume (Președintele Porsche AG).

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition (detaliu bord)

Culoarea exterioară exclusivă Cherry Metallic și celelalte 4 culori disponibile pentru exterior, precum și inscripțiile aurii creează un look autentic, în stilul anilor 50. Exteriorul 911 Targa 4S Heritage Design Edition este evidențiat prin folii albe de calitate superioară, ce adaugă la rândul lor caracter istoric designului. Se evidențiază în mod deosebit grafica tipică din motorsport, ce este aplicată pe aripile frontale și amintește de forma unei lăncii. Interiorul aduce un omagiu expresiv tradiției mărcii: pachetul de piele în două nuanțe combină pielea Roșu Bordeaux cu piele Club OLEA Bej Atacama sau pielea neagră cu pielea Club OLEA Bej Atacama – catifeaua cord fiind utilizată pentru scaune și capitonajele ușilor.

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition.

Turometrul și cronometrul cu design clasic și iluminare verde subliniază caracterul emoțional al conceptului, la fel ca plafonul din microfibră perforată și elementele numeroase din piele ale pachetului Exclusive Manufaktur. Primul model din gama Heritage Design este creat pe baza noului 911 Targa din generația 992, prezentat în premieră cu câteva zile în urmă și dispune de tehnologiile cele mai noi pentru trenul de rulare, sistemele de asistență și infotainment. Automobilul dispune de un motor biturbo de 450 CP, care permite viteza maximă de 304 km/oră, în timp ce accelerația de la 0 – 100km/oră se realizează în 3,6 secunde (cu Launch Control).

Porsche Design – cronograful 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Exclusiv pentru viitorii proprietari ai acestei ediții limitate, Porsche a creat un ceas premium pe măsura mașinii: cronograful 911 Targa 4S Heritage Design Edition, acest ceas fiind limitat la doar 992 de piese. Designul cadranului cu secundar alb și inele verzi ”Phosphor Green” imită turometrul și vitezometrul automobilelor. Orele sunt înscrise în fontul specific mărcii Porsche, iar brățara este realizată din piele originală Porsche prelucrată și pentru interiorul mașinilor.

Porsche

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here