Porsche actualizează bicicletele electrice!

0
24
Porsche Design eBike

După succesul repurtat de eBike Sport și eBike Cross anul trecut, Porsche a anunțat actualizarea ambelor modele de biciclete. Sunt up-grade-uri care vor conduce la creșterea performanțelor și care vor oferi un confort suplimentar posesorului!

Modele eBike Sport & Cross (foto Porsche Design)

Design-ul atemporal, caracteristicile tehnice și fascinația mărcii Porsche sunt inconfundabile, detalii care oferă o atractivitate crescută noilor biciclete. Linia sportivă a modelului Taycan a servit drept inspirație pentru ambele modele. Dezvoltat de Studio F.A. Porsche, cadrul din carbon reflect linia stilistică a vehiculului, și asigură reflexii optime ale luminii. Ambele modele de bicicletă au fost dezvoltate în colaborare cu expertul Rotwild.

Bicicletele

Porsche eBike Sport este companionul perfect pentru viața cotidiană, fie că locuim în oraș sau în mediul rural. Noile anvelope Continental oferă mai multă aderență pe pietriș sau drumurile neasfaltate. Un etrier Magura cu patru pistoane este acum utilizat pe roata din spate, creând un echilibru perfect de frânare. Bicicleta beneficiează de un motor Shimano EP-8, conectorul smartphone-ului oferind conectare electrică.

Ceas Garmin Epix 2 (foto Porsche Design)

Porsche eBike Cross este genul de bicicletă perfect adaptată pentru terenurile cu grad de dificultate crescut. Puternicul motor Shimano EP-8 ajută biciclistul să obțină performanțe maxime și experiențe de condus naturale. Frânele cu disc Magura-MT asigură decelerarea optimă, Shimano XT garantând schimbări de viteză în funcție de teren. Noua furcă (cursă 120 mm) și amortizorul (cursă 100 mm) asigură o călătorie confortabilă.

Ceasul

Începând cu această toamnă, pasionații mărcii vor avea la dispoziție și noul Smartwatch Porsche x Garmin Epix 2. Dispozitivul combină design-ul sportiv și elegant cu cele mai recente funcții ale unui ceas inteligent, alături de aspectul mărcii. Cadranul negru este finisat cu logo-ul și detalii inspirate de la marca de autovehicule sportive. Carcasa este produsă din oțel periat (47 mm), ecran AMOLED (1,3 inch) și geam din cristal de safir.

Detalii marcă aici – BIKE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.