Porsche, colaborare cu Olivier Rousteing!

0
763
Porsche (colaborare cu Olivier Rousteing - Balmain)

Porsche, ca parte a abordării sale de comunicare pentru modelele Panamera, a decis să colaboreze cu unul dintre cele mai faimoase personaje din lumea modei. Acesta este Olivier Rousteing (Creative Director-ul etichetei de modă Balmain), acesta urmând să lanseze – împreună cu constructorul de mașini sport – o serie de videoclipuri pe canalele social media. Seria de videoclipuri urmează să se concentreze pe excepționala istorie a lui Rousteing.

Porsche & Olivier Rousteing (Balmain)

Videoclipurile vor fi publicate pe canalele de socializare Porsche și pe canalul Instagram al lui Olivier Rousteing, de la mijlocul lunii martie până la sfârșitul lunii aprilie. Tema centrală este “Drive Defined” și se referă la puterea interioară a lui Rousteing. Multe asemănări între designerul de modă și marca de mașini sport ies la iveală: Rousteing este renumit pentru că și-a depășit, în mod repetat, limitele. Astfel, a condus cu succes o companie cu tradiție bogată, în lumea tânără a pop-ului din ultimii ani și a transformat-o într-una dintre cele mai importante case de modă din Paris. “Olivier Rousteing nu este doar un fan Porsche, ci este, de asemenea, o potrivire perfectă pentru noi, dată fiind dorința sa de a face din Balmain un brand modern, la cele mai înalte standarde de calitate și lux”, spune Jelena Batic (răspunde colaborare din partea Porsche).

Mai multe știri auto AICI

“Împreună, explorăm forța sa motrice excepțională în filme care examinează legătura dintre lumea mașinilor sport și modă, relevante atât pentru clienții noștri existenți, precum și pentru publicul mai tânăr și pentru femei”. “Menirea mea este să depășesc limitele și să stabilesc o estetică și o lume nouă, lumea în care vreau să trăiesc”, spune Olivier Rousteing. „Toate acestea se potrivesc perfect cu Porsche – un brand care m-a fascinat încă din copilărie și care reprezintă designul și tradiția combinate cu puterea inovației”. Olivier Rousteing a crescut la Bordeaux și a urmat școala de modă École supérieure des arts et techniques de la mode (ESMOD) din Paris. În 2011, a început să lucreze ca director de creație la Balmain – la doar 25 de ani – fiind cea mai tânără persoană care a preluat acest rol de la Yves Saint Laurent încoace. Detalii Porsche AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.