Porsche, partener Exclusive Manufaktur!

0
231
Porsche Exclusive Manufaktur (Alin Tapalagă - CEO Porsche Inter Auto România)

Porsche București a primit recent statutul de partener Exclusive Manufaktur, distincție rezervată doar unui număr limitat de reprezentanțe mărcii din întreaga lume. Standardele extrem de înalte ale producătorului auto din Zuffenhausen permit acest statut doar pentru 100 dintre cele mai bune reprezentanțe ale sale, dintr-un total de peste 650, oferindu-le acces exclusiv la o lume cu nenumărate posibilități de personalizare pentru clienții lor.

Porsche Exclusive Manufaktur 911 Targa 4S (detaliu frontal)

Menționând această distincție, Alin Tapalagă (CEO Porsche Inter Auto România) a spus: “Suntem onorați să facem parte dintr-un cerc restrâns de parteneri și ne bucurăm că putem oferi clienților noștri acces la culori, materiale și mașini în serie limitată”. ”Acest lucru se datorează rezultatelor excelente de până acum, precum și atenției în decorarea și modernizarea showroom-ului la cele mai înalte standard. Sunt recunoscător echipei și clienților noștri, deoarece dragostea și aprecierea lor pentru marcă ne-a adus aici. În ceea ce privește interesul lor față de Exclusive Manufaktur, pot spune că avem deja în lucru câteva cerințe speciale.”

Porsche Exclusive Manufaktur (chei personalziate Porsche)

Clienții români pot alege acum dintre zeci de culori exterioare, precum si combinatii speciale de piele și cusături la interior. Există peste 600 de combinatii în programul de personalizare, dar Exclusive Manufaktur poate îndeplini dorințe foarte precise pentru clienții care caută ceva cu adevărat unic, atâta timp cât cererile sunt în conformitate cu calitatea, siguranța rutieră și alte cerințe legale. De altfel, clienții pot admira un superb exemplar 911 Targa 4S personalizat de departamentul Porsche Exclusive Manufaktur, în culoare exterioară Meissen Blue, asortată la interior cu pachetul piele Albastru Graphite.

Porsche Exclusive Manufaktur 911 targa 4S (detaliu spate)

Pachetul de dotări opționale mai include roți Exclusive Design 20/21 inch în negru lucios, cadran cronometru Sport Chrono alb și instrumente de bord albe, scaune confort reglabile pe 14 directii, volan GT sport încălzit și un sistem audio Surround Bose. “Porsche Exclusive Manufaktur duce măiestria, experiența și pasiunea la un nivel cu totul nou, adăugând inspirația clienților săi și creând opere de artă absolut unice pe 4 roți”, spune Adrian Pascu (Managing Director ). „Artizanii noștri pot transfera o parte din personalitatea proprietarului asupra mașinii – transformând un Porsche în mașina ta Porsche”. Detalii Porsche AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here