Polinezia Franceză, noul resort Bora Bora One!

0
167
Polinezia Franceză - Bora Bora One

Polinezia Franceză este considerată a fi locul de naștere al bungalow-rilor pe apă și locul unde întâlnim unele dintre cele mai luxoase reședințe de vacanță. Insulele sunt înconjurate de ape limpezi și curate, fiind renumite pentru pentru lanțurile hoteliere internaționale care au ales să ridice aici unele dintre cele mai spațioase vile. Pentru oaspeții aflați în căutarea unor vile de cinci stele, resort-urile prezente aici sunt opțiunea principală din această parte a lumii, Polinezia fiind locul unde poți închiria vile private – realizate în stil tradițional.

Polinezia Franceză (bora Bora. One)

O astfel de reședință este Bora Bora One, o proprietate care include cinci suite – disponibile ca o singură rezervare – situate vizavi e insula principală Bora Bora. Amplasată pe o plajă privată și mărginită de o lagună liniștită, reședința a fost reintrodusă în circuitul turistic în cursul acestei săptămâni, după o amplă operațiune de renovare și îmbunătățire a experienței serviciilor. Situată pe Motu Piti A’au – o insulă care găzduiește și resort-urile St. Regis sau Four Seasons – proprietatea se întinde pe o suprafață de aproximativ 30 hectare și este poziționată la 20 minute de principalul aeroport din Bora Bora.

Mai multe știri din industrie AICI

Construită inițial în 2015, reședința a intrat într-o amplă renovare la începutul anului 2019, fiind executate îmbunătățiri ale construcțiilor – au fost introduși pereți realizați traditional din piatră de Tahaa, pardoseli din lemn de tek, uși glisante din sticlă și panouri solare – și adăugate terenuri de tenis, o sală de fitness, o piscină dotată cu șezlonguri, hamace și numeroase alte facilități recreative. Interiorul clădirii principale a fost modernizat cu ajutorul unor finisaje locale – alături de piese de artă concepute de meșteri locali – fotografii din colecția proprietarului sau comandate artistului polinezian Teva Victor.

Polinezia Franceză (Bora Bora One)

Fiecare dintre cele cinci apartamente beneficiează de propria terasă – orientate spre laguna cu ape turcoaz – în timp ce camera de zi se deschide spre spații de relaxare în aer liber (piscină, masa de billiard și o structură tradițională din stuf Tahitian), totul fiind completat de un bar și sistem audio pentru serile cu apusuri spectaculoase peste ocean. Spațiul de gătit a fost renovat complet și este orientat către grădina luxuriantă, bucătarul proprietății oferind unele dintre cele mai proaspete ingredinte din regiune (legume, pește sau ierburi organice). Bucătarul privat servește trei mese pe zi oriunde pe proprietate.

Mai multe știri din auto AICI

O echipă dedicată se află la dispoziția oaspeților, incluzând aici menaj, masaj, majordom și servicii de concierge – servicii incluse în prețul cazării. Pentru o taxă suplimentară, echipa poate organiza distracții în afara complexului, precum picnic, degustări de vin pe yacht, excursii la Bora Bora, scufundări, caiac sau parasailing. De asemenea, aveți acces la tehnologie prin sistemele de sunet Sonos, Apple Tv, în timp ce WiFi-ul modernizat vă ajută prin transferuri mari de date sau apeluri Zoom. Vilele e pot fi închiriate pe durata a minim patru nopți și includ serviciile prezentate anterior. Detalii Bora Bora One AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații – AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here