Pitti Uomo 98 a fost amânat pentru septembrie

0
653
Pitti Uomo (ediția 98)

Pitti Uomo 98, cel mai așteptat eveniment de modă masculină, a anuțat decalarea datei de desfășurare. Consiliul de administrație al Pitti Immagine s-a întâlnit în cadrul conferinței prezidată de Claudio Marenzi, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se și amânarea ediției din luna iunie. Dezvoltat sub umbrela Pitti Immagine – la Florența – evenimentul era programat inițial între 16 – 19 iunie, ediția actuală urmând să se desfășoare între 2 – 4 septembrie, potrivit unui comunicat postat pe rețeaua Instagram.

Pitti Uomo (vedere de ansamblu)

Având în vedere evoluția situației de urgență din Italia și lume – multe dintre evenimentele majore fiind deja anulate – și luând în considerare perspectivele de prelungire a măsurilor restrictive în ce privește producția, activitățile comerciale și cele de călătorie, au fost discutate și soluționate propunerile prezentate de Raffaello Napoleone (Directorul General al Pitti Image), acesta solicitând părerile expozanților, agențiilor și a altor operatori economici în ce privește desfășurarea ediției de vară a Pitti Uomo 98.

Pitti Uomo (anunț Instagram)

“În aceste săptămâni am fost în permanentă legătură cu companiile de producție italiene și internaționale, precum și cu majoritatea jucătorilor din industria textilă, inclusiv cu organizațiile Confindustri Moda sau Camera della Moda Italiana”, a declarat Claudio Marenzi (Președintele Pitti Immagine). “ideea desprinsă din această sondare a fost de a menține toate evenimentele desfășurate de Pitti, care vor instrumente esențiale pentru a reporni întreaga mașinărie comercială a industriei de modă masculine”.

Pitti Uomo (atmosferă)

Ca răspuns la circumstanțele aflate într-o schimbare rapidă, Raffaello Napoleone (Directorul General al Pitti Image) a dezvăluit că organizatorii vor implementa Pitti Connect, o versiune avansată a actualei platforme digitale a evenimentului, în încercarea evenimentului de a deveni mult mai eficient în promovarea show-urilor de modă și a expozanților. Astfel, responsabilii cu schimbarea datei – în afara de asigurarea siguranței publice – speră că această modificare să conducă la apariția unor condiții economice mult mai bune.

Pitti Uomo (poze interior)

În fine, Antonella Mansi (Vicepreședintele Pitti Immagine) a declarat pentru platforma electronică WWD că, “Companiile care expun și cumpărătorii au subliniat importanța unor măsuri economice extraordinare, precum subvenții nerambursabile sau împrumuturi cu facilități fiscal substanțiale, care ar putea încuraja participarea la evenimentele internaționale viitoare”. Mai multe detalii despre Pitti Immagine și evenimentele conexe sunt disponibile AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.