Pitti Uomo 101 se desfășoară în ianuarie!

0
74
Pitti Uomo - ediția No.101

A început numărătoarea inversă pentru ediția cu numărul 101 a Pitti Uomo, cel mai important eveniment dedicat modei masculine. Organizatorii au decis ca Pitti Uomo (101) și Pitti Immagine Bimbo (94) să fie organizate simultan la Fortezza da Basso.

Ann Demeulemeester (foto Pitti Immagine)

Evenimentul se desfășoară în perioada 11/13 ianuarie 2022, ocazie pentru a afla cele mai noi trend-uri în moda masculină contemporană. Vor avea loc dezbateri despre modă și tendințele actuale, cu invitați internaționali, designeri din piețe emergente și mărci consecrate. Sunt programate evenimente și participări internaționale, precum invitatul special Ann Demeulemeester, designer belgian anunțat în ultimele săptămâni.

Evenimentul

“Suntem pregătiți să ne aducem contribuția la redresarea modei italiene și comerțului internațional”, spune Raffaello Napoleone (Ceo-ul Pitti Immagine). “Atribuim și o valoare simbolică ediției cu numărul 101. Companiile au răspuns cu entuziasm și energie, chiar dacă nu ascund dificultățile. De asemenea, și-au exprimat dorința fermă de a reveni la Florența pentru a-și prezenta cele mai bune servicii și produse”.

Pitti Reflections (foto Pitti Uomo)

Pitti Reflections este noua temă a eveniemntului din 2022. Un leitmotiv al instalațiilor din Fortezza da Basso și Leopolda, proiectate de Angelo Figus (Creative Director-ul Pitti Immagine). Regăsim aici impulsul creativ pentru campania publicitară a ediției, rfilmat de duo-ul Narènte într-un set fotografic de mare impact. “Tema editorială este întotdeauna un subiect important pentru edițiile Pitti”, explică Agostino Poletto.

Desfășurare

Reflecții, impresii, imagini de referință care coincide. Un joc care pare fidel, dar nu este: dublează, adaugă, amplifică și sugerează diferite unghiuri, propuneri laterale în oglindă. Oglinda este o temă a dublării și recunaoșterii de sine, a propriei identități și celuilalt. Sunt semne contradictorii care vorbesc despre realitate, dar și despre iluzie, vanitate, narcisism sau voyeurism. Acestea sunt sugestiile urmărite de cadrele clipului.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.