Perrier-Jouët deschide Maison Belle Epoque!

0
483
Maison Belle Epoque (foto: Perrier-Jouët)

Perrier-Jouët va întâmpina oaspeții în Maison Belle Epoque pentru prima dată în istoria de peste 200 ani a mărcii. Dintre toate casele de șampanie din Franța, fără îndoială, Perrier-Jouët este una dintre cele mai exclusiviste.

Interior Maison Belle Epoque (foto: Perrier-Jouët)

Cum vremurile se schimbă, casa de șampanie se deschide către publicul larg. Situată în patrimoniul UNESCO, Belle Epoque urmează să ofere oaspeților o selecție de experiențe pe toată durata verii. Lansat la mijlocul lunii iunie, programul va avea două oferte unice: Cellier Belle Epoque și Maison Belle Epoque. Așadar, dacă alegeți să vizitați în această vară Franța, încercați și propunerile exclusive ale acestei case de șampanie.

Cellier Belle Epoque

Noul Cellier Belle Epoque este un elegant bar care servește șampanie în interior și exterior. Locația este amplasată în curtea istorică din 26 Avenues de Champgane. Înconjurat de verdeață, spațiul onorează afinitatea mărcii cu natura și este locul ideal pentru degustarea celebrele cuvée. Vizitatorii au ocazia să se bucure de un program variat de evenimente care explorează patrimoniul cultural și istoric al casei.

Acesta include un pairing între șampanie și meniuri create de Master Cellar-ul Sèverine Frerson și Chef Sèbastien Morellon. Cel din urmă a absolvit un stagiu la “La Grande Maison” de Bernard Magrez, clasificat cu o stea Michelin. Cea mai reprezentativă parte a programului este deschiderea pentru prima dată a Maison Belle Epoque. Fostă casă a familiei fondatoare, conacul de secol XVIII prezintă cea mai mare colecție Art Nouveau din Europa.

Inaugurarea proprietății

Inaugurarea din această vară oferă oaspeților șansa unică de a se delicta cu delicoase prânzuri în aer liber. Ele vor fi servite pe terasa remarcabilă a reședinței, cu splendide priveliști asupra grădinilor atent îngrijite. De asemenea, Belle Epoque Society a anunțat și redeschiderea boutique-ului Perrier-Jouët. Oaspeșii vor avea astfel șansa să achiziționeze unul din vinurile speciale, inclusiv noul Perrier-Jouët Belle Epoque 2013.

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.