fbpx

Partenerii The Gentleman's Journal

Intră pe website-ul oficial BMW. Află informaţii despre cele mai noi modele BMW, pentru experienţe memorabile alături de un partener de încredere.

www.bmw.ro

Enjoy a center of the city included experience, a peaceful night’s sleep with our signature Sheraton Sleep Experience® Bed. Discover our 270 luxurious rooms & suites including Presidential Suite and 27 smart and executive suites, all equipped with High Speed Internet, 42 inch flat screen TV and in-room entertainment.Begin your day with a freshly brewed coffee and a rejuvenating breakfast or enjoy a relaxed evening over a drink in Centro Lobby Bar.

https://www.marriott.com/hotels/travel/buhsi-sheraton-bucharest-hotel?program=spg

Creative Wizards Studio, este rodul imaginației noastre, al dorinței de a împărtăși cu tine o lume făcută din imagini. Noi, suntem un grup de prieteni care împreună au pornit într-o aventura, în care culoarea și lumina ne dictează direcția. Suntem cinci, iar fiecare desenează prin fotografie o lume proprie, pe care o unim sub Creative Wizards. Împărtășim același limbaj, al imaginii și ne minunam de ceea ce ne învață, așa că transmitem și împărtășim cu tine, frumosul ce ne înconjoară.

“https://www.creativewizards.ro/

“Personalize your dreams”

https://www.luxurygs.com/

Gentlemen’s Corner este Partener Diplomatic Oficial al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica al Romaniei pentru anii 2017 si 2018. Magazinul online Gentlemen’s Corner este operat de S.C. Verso Trust SRL, adresa Str. Ady Endre nr. 11, sector 1, Bucuresti. In prezent producem sub numele Gentlemen’s Corner

https://www.gentlemenscorner.ro/

Aproape 100 de ani mai tarziu, dorim sa pastram atmosfera locului dar sa-i dam si o nota moderna, asa ca am cules retete de traditie din intreaga lume, pe care le-am reinterpretat intr-o maniera contemporana si am adaugat o cava de vinuri pentru a ne asigura ca experienta pe care o traiesc oaspetii nostri este cea mai buna din oras, de fiecare data.

“https://www.restaurantdiplomat.ro/”