Parilio, reședință discretă în Paros

0
511

Sinonim cu satele pescărești pitorești, golfuri retrase (perfecte pentru înot) și plaje deosebit de frumoase, nu e de mirare că poetul și laureatul grec al premiului Nobel – George Seferis – a declarat Insula Paros drept “cea mai frumoasă dintre toate insulele Greciei”. Iar acest aspect îl regăsim în cel mai nou resort din insulă – Parīlio – un complex cu treizeci și trei de apartamente, și o linie luxoasă a construcției ce amintește de stilul architectural omniprezent al insulei.

Parilio Hotel

Reședința se bucură de o paletă de culori neutră, cu elemente din piatră naturală și accente de lemn cald, fundalul având ca sursă de inspirație design-ul contemporan grecesc. În interior regăsim covoare tradiționale, realizate manual de LRNCE, precum și piese de design interior produse de designeri europeni. O piscină exterioară și o terasă domină curtea reședinței, oferind un loc perfect în care să vă bucurați de frumusețea pastorală a orașului Paros – înconjurat de câmpuri de culoarea chihlimbarului și de copaci araucari impresionanți. Estetica hotelului Parílio este ghidată de liniile curate și de frumusețea simplă a arhitecturii clasice din Insulele Ciclade, interiorul fiind completat de mobilier modern și vintage, alături de piese de design contemporan. Construcția este realizată din beton expus, în timp ce podelele sunt din teracotă și marmură locală, acestea fiind completate de o paletă de culori ce includ griul, albul, ocru, fildeș și sienna – pentru a crea spații liniștite – nuanțele întruchipând ritmul liniștit al vieții de pe Insula Paros. Utilizarea unor motive structurale distincte, precum arcadele din piatră sculptate și coloanele din beton, evocă un sentiment de sanctuar străvechi, în timp ce includerea unor piese de design modern îi adaugă o notă revigorantă în linia conceptuală generală.

Parilio Hotel

De asemenea, cele treizeci și trei de apartamente – fiecare cu o suprafață între 30 și 40 metri pătrați – oferă o liniște deplină, oferind splendide priveliști către curtea interioară (pavată cu piatră), piscină sau dealul din apropiere. Situate la parterul clădirii, apartamentele “Aurora” oferă paturi king-size și queen-size, alături de o terasă privată pentru servitul mesei. Totodată, “Halo Suites” sunt situate la parter și etajul întâi al clădirii, oferind paturi king-size și zone separate de living – alături de terase generoase – în timp ce apartamentele “Uranus” pun la dispoziția oaspeților jacuzzi în aer liber. În fine, ultima zonă pentru dormit – Sun Suite – oferă fiecare câte o piscină privată, o evocare a stilului de viață local. În ce privește masa, tradițiile culinare locale definesc conceptul restaurantului și al terasei hotelului, Chef Alexandros Tsionitis fiind inspirat de bogăția naturală a regiunii în crearea unor meniuri emblematice, spațiul pentru servitul masei fiind localizat în partea de nord-est a Insulei Paros. Pentru cei care doresc momente de liniște, pot apela la piscina privată, în timp ce Spa-ul din incintă le oferă unele dintre cele mai bune tratamente faciale și corporale – o sală de fitness complet echipată fiind disponibilă 24 ore/zi. Mai multe detalii despre Parilio Hotel sunt disponibile aici (NAOUSSA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.