PANTOFI SPECIALI LAND ROVER & CLARKS

0
53

În ultimul timp, marii producători auto au ales să colaboreze cu o serie de branduri implicate în segmentul de modă, cel mai recent fiind al celor de la Porsche – aceștia semnând un parteneriat cu bine-cunoscuta companie Hugo Boss. Printre cei care au ales astfel de parteneriate se numără și Land Rover, producătorul auto britanic alegând să colaboreze cu Clarks pentru lansarea unei linii dedicate exclusiv bărbaților.

Life.Limitless

Denumită “Life.Limitless”, noua colecție reprezintă o combinație a principiilor ce guvernează ambele mărci și are ca sursă de inspirație capacitatea autovehiculelor Land Rover de a fi conduse indiferent de terenul ales. Astfel, noua colecție include trei modele pentru această toamnă, în timp ce parteneriatul este gândit pentru a produce două linii “Life.Limitless” în fiecare an – câte una pentru fiecare sezon de toamnă și primăvară – pentru următorii cinci ani. Fiecare dintre aceste colecții vor avea la bază trei principii de proiectare: rezistență, mediu, stabilitate. “Este fantastic să colaborezi cu o marcă britanică renumită, precum este Clarks”, a declarat domnul Joe Sinclair (Branded Goods & Licensing Director în cadrul Jaguar Land Rover). “Gama Life.Limitless combină perfect designul și inovația de clasă mondială pentru care atât Land Rover, cât și Clarks sunt celebre”, completează acesta.

Toate cele trei modele sunt dedicate atât purtării în oraș, cât și într-un mediu mai ostil – precum cățăratul pe munte. Primul model, denumit CLR51.N, a fost creat pentru mediul urban – el fiind disponibil în trei nuanțe de culoare: negru, gri și kaki. Cel de-al doilea, ce poartă numele dedisponibil cu un material inovativ – GORE-TEX – are partea superioară dintr-un material tricotat (o tehnologie brevetată de Clarks). Totodată, CLR52.N reprezintă și cel mai versatil model al gamei, el dispunând de tehnologia GORE-TEX Performance, un material care oferă proprietăți impermeabile – oferind o bună izolație și, totodată, lăsând piciorul să “respire” în mod natural. În fine, cel de-al treilea pantof – CLR53.N – a fost proiectat pentru a oferi protecție, stabilitate și confort, în special în medii extrem de ostile. Colecția “Life.Limitles” poate fi achiziționată prin accesarea paginii Clarks.com sau prin retaileri selectați Clarks. Mai multe detalii aici (www.clarks.com).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here