Panerai, program interactiv #OwnYourTime

0
34
Panerai - Platformă de Conținut Interactiv

Panerai, companie italiană care produce ceasuri sportive de lux, a anunțat recent lansarea “Platformei de Conținut Interactiv” #OwnYourTime, aceasta fiind disponibilă tuturor membrilor comunitățiie xistente și a persoanelor care doresc să exploreze universul mărcii orologere. Această serie online este împărțită în mai multe episode și aduce în prim-plan emblematicii ambsadori, lideri și eroi ai mărcii.

Program interactiv #OwnYourTime

Fiecare dintre aceștia reprezintă rezistența și viziune în fața provocărilor, personalități care profit la maxim de fiecare moment al vieții. Formatul de streaming al #OwnYourTime va permite celor care urmăresc transmisia să petreacă în timp real cu fiecare dintre ambasadorii Panerai, precum și un moment destinate întrebărilor personale. Acest nou program reprezintă etosul brandului #Panerai de a aduce în fața publicului experiențe autentice și de a face față provocărilor cu curaj, alături de clienți  și părțile interesate.

Panerai – Jimmy Chin

Platforma a început cu Instagram Stories, precum și cu postări pe Facebook, alături de proiecte de viitor care include extinderi ale ofertei de conținut – amintind aici de experți, training-uri, versiuni noi și chiar întâlniri virtuale ale comunității – toate orientate către susținerea reciprocă, în timp ce respectăm izolarea impusă de autorități. Odată cu anunțarea programului, Panerai a prezentat și un calendar de episode și teme săptămânale, acesta fiind disponibil pe canalul Instagram al mărcii – mai multe informații fiind disponibile pe site-ul companiei, în secțiunile știri și celei dedicate ambasadorilor. Astfel, în perioada 13/19 aprilie poate fi urmărit Jimmy Chin – cineast, fotograf al publicașiei National Geographic și sportive – cunoscut pentru capacitatea de a surprinde imagini și povești extraordinare în timp ce schiează și cațără în medii extrem de riscante.

Panerai – Gregorio_Paltrinieri

Membru al echipei The North Face Athlete Team și ambasador Panerai, sportivul a condus numeroase expediții la nivel internațional, el fiind recompensate cu premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în 2019. Un al doilea ambasador este Gregorio Paltrineri, membru al echipei olimpice a Italiei. El este campion olimpic și Mondial, de trei ori fiind campion european la freestyle (1500 m – în 2012, 2014 și 2016). De asemenea, deține recordurile europene în cadrul curselor de freestyle la 800 și 1500 m.

Panerai.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here