Panerai, program interactiv #OwnYourTime

0
439
Panerai - Platformă de Conținut Interactiv

Panerai, companie italiană care produce ceasuri sportive de lux, a anunțat recent lansarea “Platformei de Conținut Interactiv” #OwnYourTime, aceasta fiind disponibilă tuturor membrilor comunitățiie xistente și a persoanelor care doresc să exploreze universul mărcii orologere. Această serie online este împărțită în mai multe episode și aduce în prim-plan emblematicii ambsadori, lideri și eroi ai mărcii.

Program interactiv #OwnYourTime

Fiecare dintre aceștia reprezintă rezistența și viziune în fața provocărilor, personalități care profit la maxim de fiecare moment al vieții. Formatul de streaming al #OwnYourTime va permite celor care urmăresc transmisia să petreacă în timp real cu fiecare dintre ambasadorii Panerai, precum și un moment destinate întrebărilor personale. Acest nou program reprezintă etosul brandului #Panerai de a aduce în fața publicului experiențe autentice și de a face față provocărilor cu curaj, alături de clienți  și părțile interesate.

Panerai – Jimmy Chin

Platforma a început cu Instagram Stories, precum și cu postări pe Facebook, alături de proiecte de viitor care include extinderi ale ofertei de conținut – amintind aici de experți, training-uri, versiuni noi și chiar întâlniri virtuale ale comunității – toate orientate către susținerea reciprocă, în timp ce respectăm izolarea impusă de autorități. Odată cu anunțarea programului, Panerai a prezentat și un calendar de episode și teme săptămânale, acesta fiind disponibil pe canalul Instagram al mărcii – mai multe informații fiind disponibile pe site-ul companiei, în secțiunile știri și celei dedicate ambasadorilor. Astfel, în perioada 13/19 aprilie poate fi urmărit Jimmy Chin – cineast, fotograf al publicașiei National Geographic și sportive – cunoscut pentru capacitatea de a surprinde imagini și povești extraordinare în timp ce schiează și cațără în medii extrem de riscante.

Panerai – Gregorio_Paltrinieri

Membru al echipei The North Face Athlete Team și ambasador Panerai, sportivul a condus numeroase expediții la nivel internațional, el fiind recompensate cu premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în 2019. Un al doilea ambasador este Gregorio Paltrineri, membru al echipei olimpice a Italiei. El este campion olimpic și Mondial, de trei ori fiind campion european la freestyle (1500 m – în 2012, 2014 și 2016). De asemenea, deține recordurile europene în cadrul curselor de freestyle la 800 și 1500 m.

Panerai.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.