Panerai Submersibil Verde Militare

0
7
Panerai - Submersibil Verde Militare (42mm)

Panerai își extinde gama de instrumente dedicate scufundărilor cu o ediție specială, noua colecție fiind disponibilă exclusiv prin platforma de e-commerce a mărcii. Proiectat pentru scufundări, ceasul a fost gândit pentru a fi vândut exclusiv prin intermediul comerțului electronic, această piesă fiind capabilă să înfrunte cele mai provocatoare și extreme exerciții.

Panerai – Submersibil Verde Militare (42mm)

Gama submersibilă de instrumente profesionale – produse de divizia subacvatică a Panerai – oferă pasionaților un nou model, cu personalitate deosebită: Submersibilul Verde Militare – 42 mm a fost dezvoltat special pentru canalul de e-commerce. Cu o identitate puternică, această piesă nu este un ceas obișnuit. Noul Submersibil Verde Militare – 42 mm contest convenția prin experimentarea cu succes a unei dimensiuni estetice neexplorate niciodată anterior. Primul submersibil din istorie dispune de un cadran verde, ce rupe în mod deliberat limitele utilizării tradiționale ale culorilor, el fiind conceput pentru a comunica această alegere neobișnuită a culorii.

Desi este nou, ceasul este poziționat într-un limbaj expresiv, o constantă a mărcii Panerai în 2019. Verdele solid, verde distinctive sau verde military. Cu calitățile unui instrument profesional, ceasul valorifică cunoștiințele tehnice căpătate de-a lungul timpului. Fabricat din oțel inoxidabil (polișat) AISI 316L, carcasa se prezintă cu o lunetă rotativă unidirecțională (în relief) și un dispozitiv unic de protecție al coroanei.

Respectând în mod expres standardele stricte de precizie și acuratețe – și cu un aspect fundamental al instrumentelor de precizie concepute pentru a fi folosite în adâncul mării – noul Submersibil Verde Militare – 42 mm este dotat cu cel mai recent calibru mecanic P.900.

Panerai – Submersibil Verde Militare (42mm)

Acest mecanism automat, cu diametrul și grosimea foarte mica, combină o rezervă de putere de trei zile, minimul tehnic al mărcii, precum și indicatorul de dată. Calibrul mecanic are un grad ridicat de eficiență și rezistență, el fiind în întregime proiectat și dezvoltat în cadrul Manufacturii Panerai din Neuchâtel. Rezistent la apă până la 30 bari (corespondetul unei adâncimi de aproximativ 300 metri), noul Submersibil Verde Militare – 42 mm este prevăzut cu o curea din cauciuc în aceeași nuanță cu cadranul. O a doua curea – din material high-tech, rezistent la apă – în nuanță de negru și cu închidere Velcro și inel din titan vin să completeze dotările ceaului, alături de un instrument special pentru schimbarea curelei. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here