Panerai Luminor Marina Carbotech™ – 44 mm

Panerai - Luminor Marina Carbotech™

Panerai continua procesul său evolutive de experimentare cu o nouă interpretare: Luminor Marina Carbotech™ – 44 mm. O creație interesantă, apariția lui fiind prezentă în anul relansării colecției Marina Luminor. De altfel, modelul Luminor Marina Carbotech™ – 44 mm marchează o schimbare estetică decisivă, valorificând potențialul său în cadrul noului limbaj de design, care este baza identității sale recunoscute: carcasa Carbotech™ și cadranul Sandwich™ cu marcaje albastre Super-LumiNova™.

Panerai – Luminor Marina Carbotech™

Acest ultim model Panerai Luminor Marina schimbă percepțiile, mai ales că, pentru prima data, colecția combină materialul compozit de înaltă performanță (dezvoltat de Laboratorio di Idee Panerai) și cadranul iconic Sandwich (cu atingeri vibrante de albastru). O combinație intensă și extrem de distinctivă, o mărturie suplimentară la inegalabilul LAB-ID™.

Despre fotografia de ceas AICI.

Surprinzător de ușoară, cu o greutate de doar 96 grame, carcasa ceasului își datorează performanțele mecanice ale materialului Carbotech™ din care este modelată. Un material compozit de ultimă oră, format din straturi suprapuse din fibră de carbon – aliniate alternativ – consolidate sub presiune și temperatură controlată, bazată pe o matrice PEEK (polyether – ether – ketone).

Panerai – Luminor Marina Carbotech™

Rezistent la șocuri exterioare și coroziune, ceasul este recunoscut pentru aspectul său estetic, cu o textură neregulată, astfel încât fiecare piesă oferă caracteristici unice. Ceasul dispune de un mecanism cunoscut în familia Luminor Marina: calibrul P.9010, conceput și dezvoltat în cadrul Manufacturii Panerai din Neuchâtel. O mișcare automata testate cu o grosime de doar 6 mm, ea fiind prevăzută cu funcția de reglare rapidă a orei, un proces care ajustează simultan data. Totodată, el dispune de o rezervă de energie de trei zile și este rezistent la apă până la 30 bari (300 de metri), el fiind livrat cu o curea Panerai Sportech™ (un material rezistent la apă) în nuanțe de negru cu cusătură albastră. Mai multe detalii despre acest model de ceas sunt disponibile AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here