Panerai Luminor Due GolgTech™

0
23
Panerai - Luminor Due (42 mm)

Panerai Goldtech™ revine în centrul atenției, o piesă recreată în formele noilor ceasuri Luminor Due 42 mm. Puternic, intens, distinctiv. Acestea sunt atributele celui mai nou ceas Panerai, o sinteză a eleganței sofisticate, a rădăcinilor istorice și a designului italian, Luminor Due fiind o expresie tangibilă a deszvoltării tehnice și estetice a mărcii. O amplificare puternică a unui limbaj nou. Un custode atent al elementelor care au revenit din trecutul mărcii, reevaluate în volumele și proporțiile sale.

Panerai – Luminor Due (42 mm)

Noul Luminor Due 42 mm se transformă în aur. Carcasa, rama și dispozitivul de protecție al coroanei Safety Lock™, spatele ceasului și catarama sunt formate din fuziuni alchimice ale Panerai Goldtech™, un aliaj special din aur de 18 carate – cu o compoziție originală – care se remarcă prin procentul ridicat de cupru și prezența platinei. Scopul cuprului este de a da intensitate și adâncime culorii, în timp ce platina este prezentă pentru a scădea efectele oxidării. Această neconformitate elegantă este accentuată de designul cadranului. Acesta este fie negtru cu finisaj satiné și structură de tip sandwich, fie alb cu cifre arabe fosforescente. Luminor Due – 42 mm în Goldtech™ dispune de un mecanism mecanic cu întoarcere automată.

Acesta împlinește cerința de a fi practic și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, fiind în același timp un ceas cu o prezență vizuală superbă. Noul calibru P.900 se potrivește perfect dimensiunilor reduse ale carcasei Luminor Due. Vizibilă prin geamul din cristal de safir, cu o grosime de doar 4,2 mm, este astăzi una dintre cele mai subțiri mecanisme automate ale Panerai.

Dezvoltat și ansamblat complet în cadrul Manufacturii Panerai din Neuchâtel, mecanismul automat combină funcțiile datei, secundarul de mici dimensiuni și o rezervă de putere de trei zile. Cu o rezistență la apă de 3 bar, noile ceasuri Luminor Due 42 mm sunt furnizate cu o curea din piele de aligator, prevăzută cu sistemul Quick Release, în nuanță de negru și cusături asortate. Mai multe detalii AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here