Panerai, ediție Submersibile Blu Notte!

0
344
Panerai, ediție Submersibile Blu Notte

Panerai, o marcă cunoscută pentru inovațiile aduse industriei orologere, marchează o etapă importantă cu lansarea Submersibile Blu Notte. Este primul ceas Panerai Submersibile de 42 mm cu brățară metalică. Un icon istoric al mărcii, dispozitivul de protecție al coroanei este recunoscut instantaneu, a inspirat design-ul brățării.

Submersibile Blu Notte (foto: Panerai)

Dispozitivul a fost inventat inițial pentru a asigura rezistența în apă și de a preveni contactul accidental cu coroana. Astăzi, el apare pe fiecare verigă a brățării și este accentuat de o combinație de finisaje polișate. Rezultatul este dat de eleganța grațioasă a design-ului, care se potrivește oricărui décor: relaxat sau formal. Totodată, datorită sistemului de curele interschimbabile, scoaterea brățării de dovedește a fi o operațiune extrem de ușoară.

Estetică și perfomanțe

Puritatea estetică se îmbină armonios cu performanțele în toate aspectele modelului Submersibile Blu Notte. Cadranul albastru polișat reflectă strălucirea și vitalitatea luminii, care răsăund ela fiecare mișcare pe care o face. Lizibilitatea este sporită de prezența indicatorilor, a punctelor și indecșilor albi din Super-LumiNova™. Ceasul dispune de o ramă din oțel în același ton de ceramică albastră ca și cadranul. Rama este unidirecțională.

Submersibile Blu Notte (foto – Panerai)

Fiindcă se învârte în sens invers acelor de ceasornic, aecasta intensifică unitate amonocromatică a ceasului. Totodată, ea este un instrument rezistent pentru calcularea corectă a timpului de scufundare. Unul dintre cele mai subțiri mecanisme din portofoliul Panerai – Calibrul P.900 – pune în mișcare Submersibile Blu Notte. O completare a rafinatei carcase de 42 mm, mecanismul oferind posesorului o rezervă de putere de trei zile.

Rezistență și accesorii

Submersibile Blu Notte este rezistent la apă (300 bar), brățara din oțel fiind însoțită de o curea neagră Sportech™. Aceasta dispune de cusături albastre contrastante și închidere Velcro, un instrument pentru interschimbare, o șurubelniță și cutie pentru depozitare. La rândul ei, cutia de depozitare are partea exterioară produsă din plastic ABS reciclat. Pentru detalii de vânzare, vă rugăm consultați pagina oficială a mărcii. (Officine Panerai).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.