Panerai are un nou ambasador global!

0
243
Panerai & Jeremy Jauncey

Panerai l-a numit pe Jeremy Jauncey în echipa de mbasadori globali ai mărcii. Antreprenor și investitor, Jauncey va colabora anul viitor cu Panerai în cadrul unor proiecte de protejare a mediului. Fondator și CEO al Beautiful Destination, Jeremy a devenit una dintre vocile influente din industria turismului internațional.

Ambasador Jeremy Jauncey

Compania sa este recunoscută drept una dintre cele mai inovatoare din lume, antreprenorul fiind  și un campion al călătoriilor. Cu un business fondat pe principiile durabilității și cpnservării, Jeremy a fost și ambasador pentru World Wildlife Fund. “Iubesc Panerai și este onorant pentru mine să mă alătur acestei mărci”. “Sunt încântat să susțin eforturile de sustenabilitate și să aduc un nou public mărcii”, a spus Jeremy Jauncey.

Colaborare sustenabilă

O colaborare firească se poate spune, dacă ar fi să-l menționăm pe Jean-Marc Pontroué (CEO-ul Panerai). “La Panerai, noi credem în soluționarea provocărilor prin leadership vizionar și inovație”, spune J.M. Pontroué. “Degradarea mediului este printre cele mai importante provocări ale momentului. Cu proiecte precum Submersible eLAB-ID™, ceasurile naostre utilizează un procent ridicat de materiale reciclate”.

Ambasador global – Jeremy Jauncey

“Panerai a inițiat diferite programe de conservare a mediului, Jeremy aflându-se în fruntea luptei pentru protejarea naturii. Este un cetățean global și așteptăm să unim cunoștiințele pentru a crea produse care vor schimba lume aîn bine”. Iar nouă nu ne rămâne decât să vă ținem la curent cu inițiativele dezvoltate de producătorul de ceasuri. De asemenea, vom reveni cu noutăți în c eprivește dezvoltarea sustenabilă a sectorului ceasurilor de lux; (foto: Panerai).

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te la newsletter-ul The Gentleman’s Journal pentru mai multe informații AICI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here